Матвій Опубліковано 7 Листопада, 2025 в 11:45 #1 Опубліковано 7 Листопада, 2025 в 11:45 Нікітюк Матвій, 1 рік 10 місяців Діагноз: М’язова дистрофія Дюшена. Як Матвій терміново потребує терапії препаратом Elevidys. Подивіться на мого синочка Нікітюка Матвія. Він дуже красивий, допитливий, йому все навколо цікаво. А в його очах я постійно бачу благання про допомогу. І це не дивно, адже м’язова дистрофія Дюшена поступово руйнує все навколо, роблячи життя нестерпним. Матвій з'явився на світ вчасно, ніяких нарікань з боку лікарів не було. Але, спостерігаючи за дітьми подруг, я зрозуміла, що мій малюк дещо відрізняється від інших. Він все почав робити пізніше, але я сподівалася, що це просто особливість організму. Всі діти різні. До речі, і лікарі говорили приблизно те ж саме. Вони все списували на особливості розвитку. Коли Матвій почав повзати, це було в 11 місяців, я разом з ним раділа цьому досягненню. Але він, як і раніше, не сідав сам. Я до останнього сподівалася, що нічого серйозного немає, але про всяк випадок вирішила проконсультуватися в черговий раз у невролога. Лікар призначила здати кров. Коли невролог побачила результати, вона була просто в шоці. Вдумайтеся, показники перевищували норму більш ніж в 100 разів!!! Те, що вона сказала далі, мене просто вбило. Скоріше за все у Матвія м'язова дистрофія Дюшена і діти з таким діагнозом рідко коли доживають віку 20 років. І їхнє життя навряд чи можна назвати щасливим. Мені стало настільки страшно, я просто стояла дивилася на Матвія і не вірила в це. Щоб підтвердити діагноз, нам запропонували звернутися до генетиків. Ми пройшли необхідне дослідження і.... нам підтвердили діагноз. Без сторонньої допомоги Матвію не вижити. Дивитися на синочка і бачити його страждання просто нестерпно. Я повинна використовувати цей шанс, адже препарат підходить йому. Ми здали всі потрібні аналізи. Я прошу кожного з вас! Подаруйте нам надію на одужання! Вона є, потрібно тільки дуже багато грошей на терапію ліками. Подивіться на очі мого синочка, в яких є величезне прагнення до життя. Не дайте їм згаснути в безодні болю і безнадійності. Я знаю, що у світі багато добрих людей і вірю, що ваші серця не черстві! Потрібно 340 тис.гр Реквізити для допомоги Нікитюк Л.В 4314140004305402
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти