Перейти до змісту

Потрібна допомога

Матвій

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Нікітюк Матвій, 1 рік  10 місяців 
Діагноз: М’язова дистрофія Дюшена. Як
Матвій терміново потребує терапії препаратом Elevidys.
Подивіться на мого синочка Нікітюка Матвія. Він дуже красивий, допитливий, йому все навколо цікаво. А в його очах я постійно бачу благання про допомогу.
І це не дивно, адже м’язова дистрофія Дюшена поступово руйнує все навколо, роблячи життя нестерпним.
Матвій з'явився на світ вчасно, ніяких нарікань з боку лікарів не було. Але, спостерігаючи за дітьми подруг, я зрозуміла, що мій малюк дещо відрізняється від інших.
Він все почав робити пізніше, але я сподівалася, що це просто особливість організму. Всі діти різні.
До речі, і лікарі говорили приблизно те ж саме. Вони все списували на особливості розвитку. Коли Матвій почав повзати, це було в 11 місяців, я разом з ним раділа цьому досягненню.
Але він, як і раніше, не сідав сам. Я до останнього сподівалася, що нічого серйозного немає, але про всяк випадок вирішила проконсультуватися в черговий раз у невролога.
Лікар призначила здати кров. Коли невролог побачила результати, вона була просто в шоці. Вдумайтеся, показники перевищували норму більш ніж в 100 разів!!!
Те, що вона сказала далі, мене просто вбило. Скоріше за все у Матвія м'язова дистрофія Дюшена і діти з таким діагнозом рідко коли доживають віку 20 років.
І їхнє життя навряд чи можна назвати щасливим.
Мені стало настільки страшно, я просто стояла дивилася на Матвія і не вірила в це. Щоб підтвердити діагноз, нам запропонували звернутися до генетиків.
Ми пройшли необхідне дослідження і.... нам підтвердили діагноз.
Без сторонньої допомоги Матвію не вижити.
Дивитися на синочка і бачити його страждання просто нестерпно. Я повинна використовувати цей шанс, адже препарат підходить йому.
Ми здали всі потрібні аналізи.
Я прошу кожного з вас! Подаруйте нам надію на одужання!
Вона є, потрібно тільки дуже багато грошей на терапію ліками.
Подивіться на очі мого синочка, в яких є величезне прагнення до життя. Не дайте їм згаснути в безодні болю і безнадійності.
Я знаю, що у світі багато добрих людей і вірю, що ваші серця не черстві! 
Потрібно 340 тис.гр
Реквізити для допомоги

Нікитюк Л.В
4314140004305402

antygen-schet0001.webp

analiz-dystrofiya-dyushena-04.jpg

foto024-sajt.webp

analiz-dystrofiya-dyushena-02.jpg

foto015-sajt.jpg

analiz-dystrofiya-dyushena-03.jpg

foto004-sajt-1-1.jpg

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...