Jump to content

Recommended Posts


  • Member ID:  24
  • Group:  Forum team
  • Topic Count:  1,013
  • Content Count:  17,531
  • Reputation:   5,931
  • Joined:  04/27/2005
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Власне, при друці з жодної з багатьох програм (Фотошоп, КорелДро і т.п.) немає вибору А3. Драйвери встановлені, видалені і встановлені знову, свіжі з сайту Epson

 Відчуваю, що проблема звісно що десь на поверхні, але є факт - при друкові вибір паперу лише від А4.  

 

Знімок екрана 2024-01-27 20.06.10.png

Знімок екрана 2024-01-27 20.16.15.png

Link to comment
Share on other sites


  • Member ID:  2,135
  • Group:  Power users
  • Topic Count:  209
  • Content Count:  4,777
  • Reputation:   2,460
  • Joined:  06/12/2007
  • Status:  Online
  • Last Seen:  

А не пробував підключити той принтер до будь-якого іншого пк чи ноута?

 

В мене якось був випадок, що теж злетіли розміри паперу для друку в якомусь принтері. То через панель керування- принтери - властивості  твого принтера - далі кнопка налаштування (ну там де якість друку виставляється, тип паперу і чистка головок в більшості струйних принтерів)  просто сам добавив необхідний тип паперу вказавши розміри. 

Link to comment
Share on other sites


  • Member ID:  2,135
  • Group:  Power users
  • Topic Count:  209
  • Content Count:  4,777
  • Reputation:   2,460
  • Joined:  06/12/2007
  • Status:  Online
  • Last Seen:  

Додатково - спочатку перевір на самому принтері в меню яка бумага в якому лотку налаштована. Якщо він думає що в ньому лише А4 - то і на друк інші формати може не давати. Також в деяких принтерах є в лотку механічний "прапорець" який перемикає тип бумаги. може хто його зачепив як бумагу запихав 

Edited by vampirich
Link to comment
Share on other sites


  • Member ID:  24
  • Group:  Forum team
  • Topic Count:  1,013
  • Content Count:  17,531
  • Reputation:   5,931
  • Joined:  04/27/2005
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

23 години назад, vampirich сказав:

просто сам добавив необхідний тип паперу вказавши розміри. 

не знайшов подібного. Де його шукають зазвичай?

Link to comment
Share on other sites


  • Member ID:  2,135
  • Group:  Power users
  • Topic Count:  209
  • Content Count:  4,777
  • Reputation:   2,460
  • Joined:  06/12/2007
  • Status:  Online
  • Last Seen:  

Screenshot2024-01-28213639.thumb.png.5477901e1647111b091cf5a74320d4a3.png

  • +1 1
Link to comment
Share on other sites


  • Member ID:  24
  • Group:  Forum team
  • Topic Count:  1,013
  • Content Count:  17,531
  • Reputation:   5,931
  • Joined:  04/27/2005
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Хм... немає такого взагалі. Немає варіка "нестандартний" і відповідно всього іншого.

Link to comment
Share on other sites

  • Адміністратори

  • Member ID:  8
  • Group:  Адміністратори
  • Topic Count:  1,090
  • Content Count:  5,861
  • Reputation:   936
  • Joined:  03/02/2005
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Ну ще ці дрова спробуй тиць

Link to comment
Share on other sites


  • Member ID:  6,726
  • Group:  Модератори
  • Topic Count:  499
  • Content Count:  7,542
  • Reputation:   1,333
  • Joined:  11/11/2009
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Хм, цікаво...  І папір в лотку завантажений теж А3?

Link to comment
Share on other sites


  • Member ID:  24
  • Group:  Forum team
  • Topic Count:  1,013
  • Content Count:  17,531
  • Reputation:   5,931
  • Joined:  04/27/2005
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

ну я пагано помню, але ніби не зовсім дурачок

image.png

Link to comment
Share on other sites


  • Member ID:  2,135
  • Group:  Power users
  • Topic Count:  209
  • Content Count:  4,777
  • Reputation:   2,460
  • Joined:  06/12/2007
  • Status:  Online
  • Last Seen:  

в інструкції пише, що потрібно вказати десь в свойствах принтера тип паперу для кожного лотка

 

Screenshot 2024-01-30 195427.png

Link to comment
Share on other sites


  • Member ID:  2,135
  • Group:  Power users
  • Topic Count:  209
  • Content Count:  4,777
  • Reputation:   2,460
  • Joined:  06/12/2007
  • Status:  Online
  • Last Seen:  

То щось вдалося?

Link to comment
Share on other sites


  • Member ID:  24
  • Group:  Forum team
  • Topic Count:  1,013
  • Content Count:  17,531
  • Reputation:   5,931
  • Joined:  04/27/2005
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Все получилось, просто ще раз перевстановив драйвера.

  • +1 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×
×
  • Create New...