Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
28 хвилин назад, Rass сказав:

струменеві купуєте?

Якщо є моторчик, ремінь і кілька роликів в середині, то можу забрати за не дорого. 

Вже придбав декілька... 

Опубліковано

Я тільки "вчора" дізнався, що крокові двигуни є уніполярні та біполярні :D, який конвеєр може бути.... 

Зараз лише готую основу, щоб замовити ардуіно мегу і драйвери під вибрані двигуни. 

Опубліковано

Тюююю...

я вже подумав, що твій ЧПК станок вже на кілька хат пінопласту напиляв, а ти тільки готуєшся до довгих зимових вечорів....

Опубліковано
В 15.11.2023 в 14:56, Серега89 сказав:

Якщо є моторчик, ремінь і кілька роликів в середині, то можу забрати за не дорого. 

Вже придбав декілька... 

Маю ось такі моделі РОБОЧИХ МБП: Canon 250 і 230, epson ip4300 (2шт) і ще один (тре уточнити, якщо зацікавить). У всіх проблеми з пересиханням друкуючих голівок (картриджів) через тривалий застій. 
Наберіть 0 6 6 6 4 4 2 9 9 0, домовимся

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Зі всіх розібраних дістав звичайні DC +/- моторчики, по ходу треба якісь древні шукати, або просто купити двигуни і всі причандали нові.

Будуть у кого непотрібні "динозаври" пишіть.

Ардуіно мега вже придбав...

Опубліковано

Серега89: в гаражі якийсь древній БФП Canon вже декілька років валяється. Перегляну що за модель і стан - відпишу.

• Подобається 1
  • 2 тижня потому...
Опубліковано (змінено)

Canon струменевий повністю робочий нещодавно викинув (тільки комплектні картриджі використав), але моторчик виколупав, десь валяється

Змінено користувачем Black
  • 2 тижня потому...
Опубліковано
В 14.12.2023 в 20:02, Серега89 сказав:

Зі всіх розібраних дістав звичайні DC +/- моторчики, по ходу треба якісь древні шукати, або просто купити двигуни і всі причандали нові.

Будуть у кого непотрібні "динозаври" пишіть.

Ардуіно мега вже придбав...

викінув пару старих Epson 870, але знаю де - по чому візьмеш?

Опубліковано
4 години назад, Серега89 сказав:

по 100, якщо викинув :rolleyes:

за 200 віддам 4тири мотори

два однакові точно памятаю є

• 4 тижня потому...
Опубліковано

в мене є HP 6L HP 110  НАПИШІТЬ КОНКРЕТНО ЩО ТРЕБА тому  що я в свій час займався ремонтом лазерних принтерів

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...