Перейти до змісту

Перепрошивка телефону

Рекомендовані повідомлення

Хотів запитати, якщо хтось перешивав, то через яку програму?

В мене Нокіа 6233. Чув про Nokia Software Updater, і про Фенікс. Якщо хтось має досвід поділіться що краще ?

Наперед дякую за відповіді.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перешию будь-яку моторолу! -_-

Щодо нокії, хочу сказати, що завжди краще використовувати рідні утиліти - тобто перша виглядає більш серйозною, але я вважаю буде краще!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чим тебе існуюча прошивка не влаштовує? В мене теж 6233, версыя 04.52. Який сенс перешивати на новішу.... що там краще?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Sp_RoNdo, ти про що? Не дуже зрозумів суть твоєї фрази:

перша виглядає більш серйозною, але я вважаю буде краще!

І ще. До чого тут Mototola?

За офіційною інформацією з сайту Nokia

Nokia Software Updater - це безкоштовна прикладна програма, яка дозволяє оновлювати програмне забезпечення на сумісних пристроях Nokia, включаючи найбільш популярні у світі пристрої з підтримкою 3G мереж, такі як Nokia N70, Nokia N73 та Nokia E61.

За допомогою цього сервісу можна досить просто оновити ПЗ телефону в домашніх умовах. Достатньо мати сам телефон, відповідний кабель (зазвичай з комплекту поставки), комп'ютер з доступом в Internet. Бажано мати хороший канал для доступу в мережу Internet, а то качати доводиться не мало.

Phoenix для "простих смертних" вважається не доступним. Ця штука використовується в авторизованих сервісних центрах Nokia. Для роботи використовуються спеціалізовані бокси, кабеля і т.п. В Інтернеті доступні різні ломані версії, але ними користуватися я б не рекомендував.

Також для прошивання телефонів Nokia використовують JAF, UFS, MT-box та інші. Хіба воно оте все треба кінцевому споживачу? Користуйтеся тим, що передбачено офіційно, а то потім на відновлення телефону може знадобитися чимало часу, нервів, зусиль і фінансових затрат.

Якщо телефон на гарантії, то можна звернутися в офіційний сервісний центр Nokia. Там вам його прошиють безкоштовно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чим тебе існуюча прошивка не влаштовує? В мене теж 6233, версыя 04.52. Який сенс перешивати на новішу.... що там краще?

В мене 4.91, кажуть що на 5.43 телефон швидше працює, і ще один плюс - плеєр не вимикається при загрузці програм.

Ось ТУТ знайшов інформацію, кого цікавить може почитати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже доступна версія 5.60. Наразі саме вона є актуальною для телефонів Nokia 6233, хоча й кажуть, що 5.43 - сама стабільна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шив свого смарта 6630 двічі феніксом, шив інші...

Якшо все робити як слід,проблем не виникає, але якщо без мороки,геморою і головної болі - найпростіше Nokia Software Updater, прога все робить сама (необхідна умова - інет),витяне прошивку, прибл. 40-50 мег і прошиє.

має 2 маленькіх мінуса - не завжди шиє останню доступну версію, і якщо телефон не UA,зашиє мовний пакет тої країни,з якої він приїхав(але це патчиться в прозі), внеті інфи море про це,пару форумів полистати і все стане просто і ясно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розмір прошивки, яку тягне NSU, залежить від моделі телефону. Буває і по 100 Мб викачує, але хіба то проблема?

Вже б давно прошив і не парив собі мізки :-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і якщо телефон не UA,зашиє мовний пакет тої країни,з якої він приїхав
а як дізнатися під шо прописаний телефон? в мене через *#0000* пише
Language:

V. 04.52

06-07-06

RM123_145_

© Nokia

E

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прошивав Nokia 6233 4 рази через Software updater, 5.43 дійсно була найстабільніша. Витягує десь 50Мб трафіку. Прошивка N95 8Gb витягнула більше 100Мб. Обов"язково має бути встановлена остання версія Software updater. Не радив би користуватися неоригінальним кабелем, а також якщо відходять контакти в pop-port (таке в нокій буває).

І не забудь застрахуватися від раптового вимкнення електрики- UPS, або з ноута ший, бо може телефончику піпєц прийти ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і якщо телефон не UA,зашиє мовний пакет тої країни,з якої він приїхав
Language:

V. 04.52

06-07-06

RM123_145_

© Nokia

E

під акумом великі букви мають бути UA

якщо там (або десь зверху на корпусі)Vodafone,T-mobile і інші відомі забугорні оператори, то телефончик розлочений і може зашитись самою непередбачуваною італійською чи нісмецькою чи арабською) мовами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зніми акумулятор, під ним має писати "CODE:" і семи-цифровий код.

Звірься ТУТ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зніми акумулятор, під ним має писати "CODE:" і семи-цифровий код.

Звірься ТУТ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Euro_E_Cyrilli_Ukraine__Silver_Alloy все гуд :-).

2ALI ну як перепрошив? які враження, варто було морочитись? Питаю бо сам думаю "бить ілі не бить" :-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4iter ще ні, немає часу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

А де можна перепрошити Nokia 7610??? :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я перепрошивав свого СЕ к310і, то вгробив його, мусив іти в сервісний центр)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...