Перейти до змісту

Age of Empires IV

SergLutsk

Рекомендовані повідомлення

Буквально 2 тижні тому вийшла Age of Empires IV. Одразу ж взламали, тому є можливість на халяву оцінити. Оскільки я так розумію у нас тут на борді більше середнього покоління зібралось аля +/- 40 років, то впевнений всі ви не один десяток годин нашпіляли в свій час і першу-третю частини епох імперій, і культових козаків, і усілякі їхні моди. 

І що скажете про повернення франшизи через 15 років ? Хтось вже опробував ? Я пограв на минулих вихідних, години дві посидів, і знаєте щось не тягне запустити ще раз :closedeyes:  Очікувалось чогось більшого ! Що найбільш здивувало, що по графіці особливо не помітив щоб мене щось вразило, щоб аж капец. Ну ок, суть цієї гри не в графіці. Але не помітив якихось нових цікавих модернізацій і новшеств особливих. Карт і локацій не сказати щоб більший вибір став, народностей за кого можна грати навпаки стало менше ! Та навіть славнозвісне обмеження в 200 юнітів лишилось ! :blink::jeer:  Невже з сучасними машинами не можна було розширити цей ліміт ну хоча б до 500 ?! Я тііільки встиг розігнатись штампувати військових, а мені тут бац - і червоний напис "Достигнут лимит населения" 

Ну я не кажу що прям все погано, може я просто чекав чогось більшого, а може мені банально перестали заходити зараз такі ігри, а які ваші враження ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мене прямо тяне понастальгувати але боюсь заліпнути ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Згідний повністю на рах машстабності... Хочетсья зараз в стратегіяє норм баталій. Короч більше розчарувало ніж ні...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

19 часов назад, Pavelix сказал:

Згідний повністю на рах машстабності... Хочетсья зараз в стратегіяє норм баталій. Короч більше розчарувало ніж ні...

для маштабу є Тотал вори) а тут все зроблено для балансу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, AnimaNoir сказал:

для маштабу є Тотал вори) а тут все зроблено для балансу

Ну тотали це трішки інший принцип гри.... не класичний. Там карта глобал і управління арміями лише... короч не класік ртс

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так, тотал вор то зовсім інша петрушка. В козаках же не було такого смішного обмеження в 200 юнітів, і нічого не підвисало і не тормозило.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

32 минуты назад, SergLutsk сказал:

Так, тотал вор то зовсім інша петрушка. В козаках же не було такого смішного обмеження в 200 юнітів, і нічого не підвисало і не тормозило.

В козаках юніти країн практично не відрізнялися один від однного) Імхо нормально що зробили обмеження, щоб грали вдумчиво а не зерг рашем (олди зрозуміють). Хоча признають 4 ще не купив, катаю в Age of Empires II: Definitive Edition. І в тотал вори)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...