Перейти до змісту

Лакофарбова продукція для будівництва та меблів, автохімія від Mixon


Рекомендовані повідомлення

Фарба з металевим ефектом 0.75л 150грн

маг. "Мікс", Перемоги 18, тел. О677652063

Декоративна антикорозійна фарба на основі алкідної смоли, модифікованої епоксидом з додаванням компонентів, що забезпечують високу температурну стійкість пофарбованих металевих поверхонь. 
Швидко сохне, утворюючи на поверхні плівку, що захищає від корозії та атмосферних впливів. Завдяки особливому складу фарбу можна наносити на іржу без попередньої обробки поверхні антикорозійним ґрунтом. Після нанесення покриття має вигляд дрібної текстури, що дозволяє сховати нерівності поверхні.

Print

Сфера застосування:
Застосовується для декоративної та антикорозійної обробки металевих і оцинкованих поверхонь. Також може наноситися на пластмасові, дерев’яні і бетонні поверхні. Можна використовувати як для внутрішніх, так і для зовнішніх робіт.

Підготовка поверхні:
Наявну на поверхні стару фарбу видалити шкребком або сталевою щіткою до одержання міцної й чистої основи. Також видалити забруднення, що ускладнюють фарбування. Наносити необхідно винятково на суху й чисту поверхню.

Нанесення:
Перед нанесенням фарбу необхідно ретельно перемішати.
При використанні щітки нанести один щільний шар без використання розріджувача.
Під час пневматичного розпилення фарбу необхідно розбавити на 10-20 % розріджувачем MIXON Eko Thinner. Необхідна в’язкість для розпилення – 20-22 сек. за DIN 4 при 20°С.
Наноситься в 2-3 шари фарбувальним пістолетом. Діаметр сопла 1,3-1,5 мм. Тиск — 2-3 bar. Інтервал між нанесеннями 10-15 хвилин.

Пакування:
0,75 л, 2,25 л.

termostoykaya-kraska-mirox-1l.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

МИТАЛ - Ґрунт фарба для металу 1л - 200грн,
зробимо будь-який колір який вам потрібен, тонуємо
маг. "Мікс" Перемоги 18, тел. 0677652063
Алкідна ґрунт-фарба з високим вмістом антикорозійних пігментів. Має високу покривність, адгезію до основи і швидко висихає. Забезпечує поверхні високий захист від корозії.

Не містить свинцю, хрому, ртуті та інших канцерогенних речовин, які забруднюють навколишнє середовище.

Сфера застосування:
Продукт призначений для застосування у якості антикорозійного покриття при обробці металевих і сталевих виробів (сходів, металевих огорож, труб, листового матеріалу тощо). Можна використовувати як для нових, так і для раніше пофарбованих сталевих поверхонь під час зовнішніх і внутрішніх робіт.

Підготовка поверхні:
Видалити забруднення (іржа, жир, солі), що ускладнюють фарбування. Поверхня повинна бути сухою і чистою. Старі пофарбовані поверхні необхідно відшліфувати.

Нанесення:
Перед нанесенням ретельно перемішати. Наносити щіткою або валиком в 1-2 шари із проміжком між нанесеннями 30 хв. Під час нанесення пневматичним розпилювачем необхідно розбавити на 10-20 % розріджувачем Mixon R-647 або  Mixon Сольвент.

Пакування:
1 л, 25 кг.

изображение_viber_2021-09-14_11-26-05-245.jpg

изображение_viber_2021-09-14_11-07-40-789.jpg

grunt-kraska-po-metallu-mital-1l-new.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти


×
×
  • Створити...