Перейти до змісту

Пінний очисник шин M-112 FOAM TIRE CLEANER 750 мл


Рекомендовані повідомлення

Пінний очисник шин M-112 FOAM TIRE CLEANER 750 мл 100грн

маг. "Мікс", Перемоги 18,  тел. 0677652063

Пінний аерозольний очищувач застосовується для швидкої і ефективної очистки і надає оброблюваної поверхні вид нової гуми

 Утворена засобом захисна полімерна плівка перешкоджає повторному забрудненню обробленої поверхні.

Застосування:

Пінний аерозольний очищувач необхідно струшувати протягом 2-3 хвилин. Можна наносити як на суху, так і на мокру поверхню. Наносити з відстані 20 см від бічної поверхні шини. Через кілька хвилин залишки засобу розтерти рівномірно на поверхні шини. Не розпиляти на гальмівні диски, килимки для підлоги або сидіння. Використовувати при температурі 10-250С.

Безпека:

Увага: балон під тиском. Тримати подалі від сонячних променів. Не зберігати при температурі вище 500С. Не розпиляти поблизу відкритого вогню. Балон не проколювати і не підпалювати навіть після використання. Використовувати тільки на відкритому повітрі, або у добре провітрюваному приміщенні. Зберігати в недоступному для дітей місці. Попадання на шкіру призводить до сухості і появи тріщин. Пари можуть викликати сонливість і сплутаність свідомості. Уникати потрапляння вмісту аерозолі в дихальні шляхи. Не допускати попадання в очі і на шкіру. При виникненні проблем зверніться до лікаря і покажіть даний балон. Не допускати потрапляння в каналізаційні стоки. Утилізаціяцьогобалона і його вміст відбувається на спеціальній території для знищення небезпечних відходів.

foam-tire-cleaner-mixon-112.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти


×
×
  • Створити...