Перейти до змісту

Деревозахисний ґрунтувальний засіб NOVOTEX BASE 1л


Рекомендовані повідомлення

Деревозахисний ґрунтувальний засіб NOVOTEX BASE 1л 150грн.
м.Луцьк, Перемги 18, тел. 0677652063
Засіб, призначений для ґрунтування дерев'яних поверхонь. Завдяки вмісту фунгіцидів глибоко усмоктується в деревину і перешкоджає проникненню вологи та впливу грибків, гнилизни, цвілі та синяви.

Поліпшує адгезію покривних матеріалів з деревиною. Композиція смол, що використовуються, забезпечує високу стійкість до атмосферних впливів.

Сфера застосування:
Особливо рекомендується для обробки струганої дерев’яної поверхні фасадів, елементів огорож, вікон, дверей тощо як під час внутрішніх, так і під час зовнішніх робіт. Підходить також для фарбування пиляної дерев’яної поверхні.

Підготовка поверхні:
Поверхня, що оброблюється, повинна бути чистою, не містити грибкових ушкоджень, гнилизни, цвілі та синяви. Наявне на поверхні старе деревозахисне покриття або фарбу – видалити. Вологість деревини не повинна перевищувати 20 %.

Нанесення:
Перед нанесенням ретельно перемішати. У якості робочого інструмента рекомендується використовувати щітку. Температура повітря під час нанесення продукту повинна бути в межах від +5°С до +30°С. Рекомендована температура 18+-2°С. Відносна вологість повітря повинна бути менше 80 %. Уникати фарбування у вітряну погоду, а також під впливом прямих сонячних променів, що сприятиме більш швидкому випаровуванню розчинника і може призвести до гіршого усмоктування продукту в деревину. Фарбування проводиться в 1-2 шари з інтервалом між нанесеннями 12-24 години.
Умови і час зберігання:
Зберігати в сухому прохолодному місці, осторонь від джерел тепла. Уникати потрапляння прямих сонячних променів. Строк зберігання 24 місяці при температурі 20°С.

Пакування:
1л, 2.5 л, 20 л.

 

Спойлер

grunt-dlya-dereva-mixon-novotex-base-3l1.jpg

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...