Перейти до змісту

Деревозахисний ґрунтувальний засіб NOVOTEX BASE 1л


Рекомендовані повідомлення

Деревозахисний ґрунтувальний засіб NOVOTEX BASE 1л 150грн

0677652063

 

Засіб, призначений для ґрунтування дерев'яних поверхонь. Завдяки вмісту фунгіцидів глибоко усмоктується в деревину і перешкоджає проникненню вологи та впливу грибків, гнилизни, цвілі та синяви.

 

 

Поліпшує адгезію покривних матеріалів з деревиною. Композиція смол, що використовуються, забезпечує високу стійкість до атмосферних впливів.

Сфера застосування:
Особливо рекомендується для обробки струганої дерев’яної поверхні фасадів, елементів огорож, вікон, дверей тощо як під час внутрішніх, так і під час зовнішніх робіт. Підходить також для фарбування пиляної дерев’яної поверхні.

Підготовка поверхні:
Поверхня, що оброблюється, повинна бути чистою, не містити грибкових ушкоджень, гнилизни, цвілі та синяви. Наявне на поверхні старе деревозахисне покриття або фарбу – видалити. Вологість деревини не повинна перевищувати 20 %.

Нанесення:
Перед нанесенням ретельно перемішати. У якості робочого інструмента рекомендується використовувати щітку. Температура повітря під час нанесення продукту повинна бути в межах від +5°С до +30°С. Рекомендована температура 18+-2°С. Відносна вологість повітря повинна бути менше 80 %. Уникати фарбування у вітряну погоду, а також під впливом прямих сонячних променів, що сприятиме більш швидкому випаровуванню розчинника і може призвести до гіршого усмоктування продукту в деревину. Фарбування проводиться в 1-2 шари з інтервалом між нанесеннями 12-24 години.
Умови і час зберігання:
Зберігати в сухому прохолодному місці, осторонь від джерел тепла. Уникати потрапляння прямих сонячних променів. Строк зберігання 24 місяці при температурі 20°С.

grunt-dlya-dereva-mixon-novotex-base-3l1.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти


×
×
  • Створити...