Перейти до змісту

Microsoft стала спонсором веб-сервера Apache

mix_forever

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
А ти поцікався який процент FreeBSD на web-серверах (% апача постійно ж падає за останні роки)

apache падає за рахунок росту популярності nginx-a

чувак, ти в курсі що під не M$ платформу є ще кілька веб-серверів, доля яких на ринку більше 1%? тобі сюди

ну і про останні новини про FreeBSD: тут

Опубліковано
мені немає потреби комусь щось доказувать....я вищий цього... для себе я вже все давно доказав... а ти вчись....

Так би і зразу відписав, що не знаєш цього питання...

На жаль прихильники Free жодного аргументу на її захист привести не змогли

Опубліковано
А ти поцікався який процент FreeBSD на web-серверах (% апача постійно ж падає за останні роки)

apache падає за рахунок росту популярності nginx-a

чувак, ти в курсі що під не M$ платформу є ще кілька веб-серверів, доля яких на ринку більше 1%? тобі сюди

ну і про останні новини про FreeBSD: тут

Я не виключаю, що nginx і lighttpd, відібрали проценти в апача, але все таки серйозний приріст іде саме для IIS. А твій другий лінк на новини opennet, якраз доводить відсталість в розвитку FreeBSD, в порівнянні з Linux.

Не забувайте, які колись були хороші ОС BeOS i OS/2 і що з ними сталося потім

Опубліковано

ніфіга фін не доводить. тобі тре були останні новини - я показав.

а на рахунок кричати що фряха відстає в розвитку від ліня - тобі на ЛОР тре - там таких люблять.

Опубліковано

як перевірено великою практикою, щойно зявляється якийсь "ліуксоїд", там де є бсд-шники, то тут же починається її величність священна війна і кінець її тоді, коли бсд-шникам набридне прикалуватись і вони починають далі займатись своїми справами, а лінуксоїди від нудьги, ще трішки покричавши, ідуть лісом в пошуках нових гострих відчуттів :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...