Witiok Опубліковано 27 Липня, 2008 в 10:58 #1 Опубліковано 27 Липня, 2008 в 10:58 Кость ВОЛИНЯКА ПРОПОЗИЦІЯ В ПАРЛАМЕНТ,ЩОБ НАРОДНІ ДЕПУТАТИ ВНЕСЛИ БІЙКИ У РЕГЛАМЕНТ Ой, включу я телевізор, На дивані сяду. Подивлюся передачу Про Верховну Раду. Особливо полюбляю Я такі канали, Що нам сесію транслюють Прямо з тої зали. Бо приємно і цікаво Всім нам споглядати, Як у залі між собою Б'ються депутати. І хоч вчилися у школі На "трійки" і "двійки", Але дуже добре вміють Затівати бійки. От буває, в центрі зали Стінка йде на стінку. Я тоді біля екрана Аж ковтаю слинку. Он схопив нардеп нардепа Спритно за краватку І поставив попід оком Кулаком печатку. Той колезі зафутболив Копняком у дупу. А там фракція пішла На партійну групу. І тоді кого хто бачить І чим бачить мастять. Це за нас вони так б'ються, Наше з вами щастя. Аж тріщать по швах в нардепів Піджаки й жилетки, Щоб і в нас були шикарні, Як у них, маєтки. Так відважно захищають Наші інтереси, Щоб трудящі люди мали джипи й мерседеси. Щоб ми їздили щороку За кордон в мандрівки Й в санаторій нам давали Надурняк путівки. Щоб безплатно наші діти Вчилися у вузах. Один одного за все це Так вони вовтузять. Я, звичайно, розумію – З того ніц не буде. Але в нас такі вистави Дуже люблять люди. А тому я попросити Хочу наш парламент, Щоб ті бійки офіційно Внесли у регламент. Щоб коли включати будем Телевізор вдома, Наперед уся програма Нам була відома. Розписати у деталях Все там по закону: Хто у наступ переходить, А хто в оборону. Хто, коли і як трибуну Буде блокувати: Чи то будуть комуністи, Чи то демократи. Щоб я знав, коли у Раді Й за які закони Будуть битися по плану БЮТ і Регіони. Або "Наша Україна" Рине вся в атаку, Щоб на зрадників нагнати Трохи переляку. Було б дуже ефективно В коридорах Ради Примітивні тимчасові Звести барикади. Поробити там окопи, Бліндажі і ями. І нехай нардепи ходять З палками й киями. І затвердити усе це Треба протокольно. От було б усім цікаво! От було б прикольно! Я закінчую на цьому Депутатську оду. Пропозицію врахуйте – То є глас народу! З Газети "Вісник"
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.