Перейти до змісту

Ремонт/діагностика квадрокоптера Hubsan Zino

zverexe

Рекомендовані повідомлення

Є коптер Hubsan Zino в якому останнім часом якась фігня з батареями. Зокрема при повному заряді, коли коптер чуть підлітає, батарея починає за секунди йти до нуля. Через 30-40сек після зльоту батарея вже на нулі. Прикол в тому, що користуюсь ним рідко і батарея не могла впринципі виснажитись від користування. Батареї 2 і з 2 така фігня. Потрібно глянути чи це проблема в коптері чи батареям реально прийшла труба. Гуглив чи в Луцьку є сервіс по ремонту але нічого не знайшов толком

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Обидві батареї купувались разом з коптером, абсолютно однакові на вигляд, скільки їм років?

95% то батарея, її можна спробувати відбалансувати, суть в тому, що при зростанні навантаження, батарея просідає, міг би подивитись і відбалансувати, але більш усього це лише тимчасово, ну може цієї процедури на літо вистачить, а може і ні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

купувались разом з комптером в комплекті, 1.5 роки в загальному але використовувались рідко(раз в місяць і то не кожен місяць)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спробуй знайти чи придбай хоч один новий акумулятор і спробуй з ним. Скоріш всього ти довго своїм дроном не користувався і твої батареї розрядились до повного нуля і потім довго лежали розряжені.

Така сама фігня у мене вишла зі старенькою гоупро... не користувався пів-року, батарея повністтю розрядилась і після повної зарядки майже перестала тримати заряд і сідала моментально,  замінив на нову і тепер все ок.  Просто потрібно слідкувати і постійно підзаряжати щоб не сідали до нуля, бо чомусь в дроні та в гоупрошках з часом вони сідають самі по собі... а зберігання повністтю розряжених батарей їх вбиває.
Як раз підзаряжаю свої іграшки, не користувався майже два місяці - всі три акуми розрядились наполовину, при тому що були заряджені на всі 100%.

90337282-F314-4398-BECA-5DB656E6427F.jpeg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Waver сказано:

Як раз підзаряжаю свої іграшки, не користувався майже два місяці - всі три акуми розрядились 

Наскільки я знаю у DJI якраз таки дохріна вумні  акумулятори, які  під час довгого простою спеціально саморозряджаються до половини заряду, так як такий стан заряду оптимальний для тривалого зберігання. Тобто у коннкретному випадку вашого коптера підзаряджати слід лише перед вильотом

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 hours ago, vampirich said:

Наскільки я знаю у DJI якраз таки дохріна вумні  акумулятори, які  під час довгого простою спеціально саморозряджаються до половини заряду, так як такий стан заряду оптимальний для тривалого зберігання. Тобто у коннкретному випадку вашого коптера підзаряджати слід лише перед вильотом

Яким чином вони можуть бути вумні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В них в контролері функціоналу значно більше аніж тупо зарядка. Контролер. Батареї відслідковує купу параметрів і блокує батарею як є підозра що з нею щось не те.бо все таки краще купити нову батарейку як є підозри що зі старою щось не те, аніж ловити дрон в річці. На скріншоти меню управління дроном, через яке виставляється через скільки часу неактивності почати саморозряд до оптимального для зберіганняScreenshot_2021-05-10-07-52-23-707_com.android.chrome.thumb.jpg.190eb575fb2acae444eae7db9ed2b0e6.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 hours ago, vampirich said:

В них в контролері функціоналу значно більше аніж тупо зарядка. Контролер. Батареї відслідковує купу параметрів і блокує батарею як є підозра що з нею щось не те.бо все таки краще купити нову батарейку як є підозри що зі старою щось не те, аніж ловити дрон в річці. На скріншоти меню управління дроном, через яке виставляється через скільки часу неактивності почати саморозряд до оптимального для зберіганняScreenshot_2021-05-10-07-52-23-707_com.android.chrome.thumb.jpg.190eb575fb2acae444eae7db9ed2b0e6.jpg

Дякую, буду знати.

Але, на місці автора посту, особливо якщо він знає що батареї у нього розряжалися до нуля і певний час так зберігалися - перш за все спробував би новий акумулятор.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

новий аккумулятор виправив ситуацію, дійсно батареї вмерли. Читав вроді шо пишуть заряджати їх тільки перед польотом

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...