Перейти до змісту

Де в Луцьку можна купити туристичний рюкзак?

pIF

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

...може Терра Інкогніта..чи будь який інший бренд? і взагалі, який раще брати?

...аби не китайський мішок:(

Опубліковано

А чому не китайський? Не треба звертати увагу на країну виробника, а на якість матеріалу і пошиву зручність.

Майже все спорядження, що є в Україні шиється в Китаї. Європейські фірми давно ставлять свої заводи в Китаї.

Не буду стверджувати на 100 відсотків, але чув що Терра Інкогніта вже також шиється в Китаї.

Тобі рюкзак для турпоходів треба? Чи так, щось з дачі приввзти? Чи може для інших цілей?

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Розкажу як я бачу туристичний рюкзак і на що звертав би увагу при виборі.

В різних фірм виробників рюкзаків в першу чергу стоїть задача, щоб рюкзак продавався. Для цього вони стараються робити свою продукцію естетично привабливою. Тобто на рюкзаку може бути багато елементів (карманчиків, замочків, лямок), які жодного разу не будуть використовуватись, але завдяки ним він краще виглядає але більше важить.

Рюкзак має бути легкий. Переважна більшість рюкзаків обємом 70-80л мають вагу десь біля 2-х кг. А його можна зробити вагою 500-600 грам.

Може бути так, що рюкзак буде зручний і функціональний, але з вигляду буде схожий на торбу, і навпаки.

Кріплення лямок до рюкзака роблять регульованими по висоті, це для того щоб купували люди різного росту.

Якщо рюкзак шиється під конкретну людину, то лямки вшиваються мертво.

При виборі рюкзака я б звертав увагу на:

1. Відсутність карманів ззаду, так як його заповнення веде до віддалення центру ваги від спини. Кармани допускаються збоків, в клапані зверху, на поясі.

2. Пояс має мати конічну форму (якщо його розгорнути то кінці мають бути загнуті вверх)

3. Як на мене нижній вхід в рюкзак не потрібний (хоча напевно таких не знайдеш)

4. Мають мати якісь жорсткі елементи в спинці (зазвичай це дві алюмінієвих пластини), дозволяють розгрузити плечі при не дуже затрамбованому рюкзаку.

При виборі бажано приміряти завантажений рюкзак, щоб хоч якось оцінити зручність. (Але на скільки зручний покаже похід).

Якщо ще щось згадаю, допишу.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Дякую bond)Офігенний туторіал)

звертав увагу на поради,коли купував :lol:)

ну на справжній jack wolfskin я ше не розжився:ura:)

...тому купив собі літом Терру Інкогніту vertex 80))

Задоволений:ura:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...