Перейти до змісту

Трабл з ноутбуком.


Рекомендовані повідомлення

Привіт усім. Нещодавно придбав для дружини ноутбук HP 250 G6, звичайно що бвшний враховуючи цінотворення на щось з нової техніки на i5 чи i3 процесорах :)

Чи то ніхто не звертав уваги чи проблема вилізла не одразу, але на 5 чи на 6-й день експлуатації було помічено самовільну зупинку і знову увімкненням заряджання батареї.

Тобто ноутбук підключений до мережі і індикатор горить "помаранчевим" кольором тоді за хвилину індикатор стає білим і зарядка припиняється на секунд 20-30, тоді знову вмикається зарядка і індикатор засвічується "помаранчевим".

Спочатку подумав, що трабл з самим зарядним, пристроєм адже після увімкнення зарядного і ноутбука на холодну - перших 5-6 хв. проблеми немає. Зарядний пристрій на 45 W. Тим не менше примусове охолодження зарядного пристрою, чи заряджання повністю вимкнутого ноутбука, коли блок є відносно холодним проблема не зменшилась (часовий інтервал). Начитавшись "інтернетів" ;) , було прийнято рішення про заміну роз'єма підключення зарядного пристрою в самому ноуті. Роз'єм замінив - результату не дало.  На перший погляд нічого критичного  немає,  ноутбук працює, при відключеній повністю батареї - не вимикається, але природня цікавість бере своє. Можливо хтось з бордівчан зтикався з чимось схожим? Буду вдячний за будь яку пораду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...