Перейти до змісту

Продам планку HyperX DDR4 8GB

Рекомендовані повідомлення

Привіт. Продам 8GB памяті DDR4 однією планкою.

Є ще два роки гарантії від REPKA.UA.

Стан ніби щойно з магазину.

Хочу 1000грн.

Спойлер

photo_2020-08-01_13-23-39.thumb.jpg.8644471b1c0c0b5ad0688cc74ffd8a89.jpg

Спойлер

photo_2020-08-01_13-23-36.jpg

Спойлер

photo_2020-08-01_13-23-41.jpg

Спойлер

photo_2020-08-01_13-29-26.jpg

Спойлер

photo_2020-08-01_13-30-27.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

950 грн.

забув сказати, тут на частоті 2133 14-ті таймінги замість дефолтних 17-их. але вона без будь яких проблем бере 2666 і скоріш за все і вище, просто я не пробував, бо материнка була не Z. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Нова
930грн при 2666МГц
1009грн 3200МГц
Не ураховуючи доставку.
твоя 3 роки у використанні при частотах котрих уже немає в продажі (саме в HyperX) 
та з урахуванням інших пропозицій моя думка що ціна планці 700грн (на олх ще більш доступна є,такаж сама)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. зайшов на екаталог. середня ціна 1000 грн. не враховуючи доставку. дивитись по мінімальній одиничній пропозиції не коректно. із 20 магазинів лише в одному є така ціна і то не ясно чи надовго.

1.1. якшо комусь треба то я ж нікого не заставляю, нехай купляє там за 930 грн. і платить за доставку ще гривень 70. от і вийде 1000.  

2. Частоти. тут взагалі смішно. це просто хмп профіль який був доступний на той момент. для ддр4, частоти аж до 3000 заводяться на майже будь якій планці аж бігом. я ж вказав, що таймінги 14-ті, тобто частотний потенціал тут непоганий. скоріш за все, моя планка візьме навіть 3200, але я не пробував, бо максимум материнка дозволяла 2666. 

3. про олх, дивимось пункт 1.1 про доставку і кота в мішку (у випадку покупки не при зустрічі), а також пункт 1 про одиничну пропозицію на ринку: в середньому я такі планки взагалі на олх менше ніж за 1500 грн. в Луцьку не бачив., а про 700 грн - взагалі мовчу. 

4. Торг присутній, як і манібек. Не в перше продаю і купляю. 

5. Дякую за коментар.

П.С. З особистого досвіду, ніразу не здавав память по гарантії, це той тип товару який, таке враження, дуже рідко бракує. А якшо і бракує, то це проявляється відразу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

50-120грн переплата і планка нова с готовою частотою.

Вашу треба розганяти та й 3 роки вже.

Простіше кажучи, чому взагалі пишу.

Взять планці 3 роки и цінник майже як нової ..... (магазинів більше 5-6 и не один два ..)

Гарних продажів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 часов назад, EROK сказал:

50-120грн переплата і планка нова с готовою частотою.

Вашу треба розганяти та й 3 роки вже.

Простіше кажучи, чому взагалі пишу.

Взять планці 3 роки и цінник майже як нової ..... (магазинів більше 5-6 и не один два ..)

Гарних продажів

Ви не зрозуміли.

1. її не треба розганяти. виставити в біосі частоту в один клік - це не розгін)) а з "новими планками з готовою частотою" як ви сказали, вам всеодно треба буде зайти в біос щоб виставити хмп профіль (який ще не факт що заведеться, як показує практика: чим вище частота зашита - тим більше ймовірність що память на ній не стартане, це можете загуглити, часте явище). Як не крути, а в біос прийдеться хоча б разок зайти в будь якому разі. Так що не звертайте увагу на ті хмп профілі і "готові" частоти. ддр4 память набагато гнучкіша ніж ддр3, там, як я і сказав вище береться майже будь яка частота (в межах розумного - до 3000-3200) на любих планках, особливо якщо це хайпер екс.

От якщо буде бажання взяти щось більше за 3000+, з ковирянням таймінгів, підвищенням вольтажу і наступним довгим і нудним тестуванням - ото вже розгін. Люди мабуть вже починають забувати що таке справжній оверклокінг.

2. на рахунок 3 роки, ще раз повторюю, це не картопля, вона не псується так. Планки памяті це сама живуча комплектуюча в ПК. 3 роки це не срок, тим більше якщо ще є гарантія для панікерів. Це не ссд, де без гарантії - кіт в мішку. Робоча протестована память в ідеальному стані майже нічим не відрізняється від нової.

Але, я нікого не заставляю. Просто аргументую. свою ціну. Нова коштує 1000 грн. В Луцьку таких планок на олх взагалі немає. В мене є на руках, можу навіть по Луцьку доставити, і на місці протестуємо, допоможу навіть в налаштуваннях біоса, безкоштовно. Якийсь магазин вам таке зробить? Та я навпаки маю ціну виставити за сервіс і перевірену планку вище нової :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...