Перейти до змісту

Stalker 2

Ko3bMa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

90-хвилинний документальний фільм про створення S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля тепер доступний для перегляду на офіційних YouTube-каналах GSC Game World та Xbox. Ми хочемо подякувати команді Xbox за те, що втілили цей фільм у життя. Ми також вдячні вам — усім, хто залишався з нами всі ці роки. Без вас це було би неможливо. Будьте з Україною. З повагою, GSC Game World.

Опубліковано
В 01.10.2024 в 02:19, AnimaNoir сказав:

Думав брати передзамовлення. Але після того як кинули під пісюн і тупо підняли ціну. Чекатиму розпродажів.

Думаю після виходу або перед цінник буде тільки рости і рости.

• 4 тижня потому...
Опубліковано
В 03.10.2024 в 19:23, HWman сказав:

90-хвилинний документальний фільм про створення S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля тепер доступний для перегляду на офіційних YouTube-каналах GSC Game World та Xbox. Ми хочемо подякувати команді Xbox за те, що втілили цей фільм у життя. Ми також вдячні вам — усім, хто залишався з нами всі ці роки. Без вас це було би неможливо. Будьте з Україною. З повагою, GSC Game World. 
урология препараты

Це важкий, сильний, важливий та неймовірно потрібний фільм який показує те, що відбувається в дійсності. Дякую, що розповіли свою історію світові!

• -1 1
Опубліковано
В 16.11.2024 в 20:49, HWman сказав:

Ні

А ні, пішла на мінімалках, у всякому разі глянув чи працює - 30-40 фпс. Мій конфіг:

AMD Ryzen 5 5600H
RTX 3050 4 GB
RAM 32GB DDR4

Опубліковано
On 11/20/2024 at 10:43 PM, HWman said:

А ні, пішла на мінімалках, у всякому разі глянув чи працює - 30-40 фпс. Мій конфіг:

AMD Ryzen 5 5600H
RTX 3050 4 GB
RAM 32GB DDR4

не такий вже і поганий конфіг

• Дякую! 1
Опубліковано
On 11/21/2024 at 9:18 AM, romanc said:

На xbox PC є українська озвучка, чого не зазначено в описі.

Робить на помірних на ноуті.

там в принципі тільки українська і англійська 

Опубліковано
В 21.11.2024 в 13:51, case_l сказав:

не такий вже і поганий конфіг

Ейфорія закінчилась коли погрався більше 30 хв, фрізи і лаги з падінням fps з 40 до 5. Для інтересу перемкнувся на інтегровану відеокарту, на ній йде краще при аналогічних налаштуваннях, тому треба чекати патчу.

Опубліковано
On 11/21/2024 at 2:56 PM, HWman said:

Ейфорія закінчилась коли погрався більше 30 хв, фрізи і лаги з падінням fps з 40 до 5. Для інтересу перемкнувся на інтегровану відеокарту, на ній йде краще при аналогічних налаштуваннях, тому треба чекати патчу.

дивно яку функцію тоді в тебе виконує дискретна, якщо вона повільніша інтегрованої 

Опубліковано
В 21.11.2024 в 15:08, case_l сказав:

дивно яку функцію тоді в тебе виконує дискретна, якщо вона повільніша інтегрованої 

Вона не повільніша, але чомусь з нею йде гірше, спочатку нормально а потім падає fps, потім знову нормально - хвилями по 5 хв.

Опубліковано (змінено)

Спробую поставити перед останню версію драйверів

Змінено користувачем HWman
Дублювання
Опубліковано
В 21.11.2024 в 15:24, HWman сказав:

Вона не повільніша, але чомусь з нею йде гірше, спочатку нормально а потім падає fps, потім знову нормально - хвилями по 5 хв.

У мене інтегрована у проц AMD Radeon Vega 7 яка використовує RAM у якості відеопам'яті, я ставлю 4 гігабайти як і для дискретної, і на інтегрованій падіння fps немає а йде стабільно на одинакових(низьких) налаштуваннях.

Опубліковано
On 11/21/2024 at 3:32 PM, HWman said:

У мене інтегрована у проц AMD Radeon Vega 7 яка використовує RAM у якості відеопам'яті, я ставлю 4 гігабайти як і для дискретної, і на інтегрованій падіння fps немає а йде стабільно на одинакових(низьких) налаштуваннях.

а до падінь 3050 краща за інтегровану?

• Ха-ха 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...