Перейти до змісту

Вирівнювання неглибоких вм'ятин

Yarchik

Рекомендовані повідомлення

Ну ви даєте, ото показала ролик на свою голову :)

Harddriver , з машиною в цьому місці хоч все нормально :)

може треба було спробувати на чомусь іншому :)

машинку жалко :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да понятно, какой-нить уазик можно просто краской в тон залить, никто и не заметит. а если, например, перламутровый металлик, причем ориентированный? тут только красить деталь целиком

Во первых ни какой нибудь... каких нибудь море. А у меня в отличном состоянии и об УаЗ-е речь я не заводил. Есть ещё Е320 в 124 кузове, цвет темно синий с фиолетовым отливом металлик. Вот об этом автомобиле я обмолвился. А УАЗ выполняет свою грязную работу ползая по украинскому бездорожью продираясь дремучими лесами к намеченной цели... там я обхожусь полировкой царапин от веток и всего того что торчик над дорогой где и пешком пройти трудно...

А красить деталь целиком? Ну это зависит от зоны повреждения... иногда чтобы небыло заметно применяют технологию плавных переходов... это когда затрагивают целую не повреждённую деталь автомобиля для того чтобы ново-окрашенная не бросалась неточностью совпадения оттенка краски. Потом вскрыть всё лаком и отполировать до заводского глянца, в таких случаях редко можно найти разницу в окрашенных плоскостях.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Visenka, нічого ж страшного в тому немає. Шкільний курс фізики ;-) S30 правильно написав.

На жаль, автору топіку цей рецепт не підходить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На жаль, автору топіку цей рецепт не підходить.

Ага.. не підходить... :)

А за присоски ніхто нічого не може порадити?

Ще я чув, що точечною сваркою приварюють жало до вм'ятини, і витягують, потім слід від жала забирають.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Люди які професійно цим займаються знайдуть різницю, хоча б по зерну фарби.

Можливо коли немає сонця то не видно, але в ясний день коли придивитися, і знати на що дивитися, то все ж таки помітно

Зерно нужно уметь ложить, иногда даже незначительное давление воздуха при подаче на пистолет покраски может изменить его положение на поверхности автомобиля... + куча хитростей... угол подачи краски, консистенция самой краски... растворитель долгий или короткий... сам краско-пульт должен быть предназначен для металлика и ещё 1000 моментов которые нужно учитывать.... Вы спросите откуда я про это знаю? В былые времена сам довольно на большом уровне готовил и красил технику.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Люди які професійно цим займаються знайдуть різницю, хоча б по зерну фарби.

Можливо коли немає сонця то не видно, але в ясний день коли придивитися, і знати на що дивитися, то все ж таки помітно

Зерно нужно уметь ложить, иногда даже незначительное давление воздуха при подаче на пистолет покраски может изменить его положение на поверхности автомобиля... + куча хитростей... угол подачи краски, консистенция самой краски... растворитель долгий или короткий... сам краско-пульт должен быть предназначен для металлика и ещё 1000 моментов которые нужно учитывать.... Вы спросите откуда я про это знаю? В былые времена сам довольно на большом уровне готовил и красил технику.

"

+1.

Знайомий кузовщик виганяв сьогодні  всіх "лєвих" і пріздношатающіхся на відстань 25 м., поки не почалось "дійство" ;)

2 Vishenka - машини не постраждали, нутак, всеодно пыд шпакльовку все пішло :)

2 All - це був не рыдкий азот. Це виявилось була спецфігня,  для заморожування жувачки при чищенні килимів, з подальшим її відшкрябуванням -  суміш органічних розчинників з якимсь рідким газом.  Не -196, але атмосферну вологу в іній перетворює.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ого прикол... а где купить этот балончик?

на сайте где ролик написали что (можно найти в компьютерных магазинах) - наверное только в пендосии...)

вот тема?

http://youtube.com/watch?v=8m5P_LYlhKs

только где взять сухой лед?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 5 років потому...

Про тонкий метал на шеврольотах сказано і написано багато. Десь в мене на боковинах (задня стійка, і вище) взялися неприємні вм'ятинки - як ніби хтось ліктем міцно обперся... Діаметр вм'ятин - 3-4 см, глибина - десь 1-1,5 мм. Вигин йде "плавний", без різких переходів, таке враження, що якби зсередини на вм'ятинку натиснути - все б вирівнялося. Майстри, з якими спілкувався, пропонують тільки шпаклювання і фарбування. Не хочу. Чув, що можуть вирівнювати такі вм'ятинки руцями. Майстри цю обставину підтвердили, але в Луцьку нікого не порадили, сказали, що є люди в Києві та в Дніпропетровську. Може, хтось когось порадить на місці? Авто - Шевроле Епіка, колір - чорний.

займаємось видаленням вмятин у луцьку,вартысть такої вмятитни становитиме приблизно 150-200гр.знаходимось на сагайдачного 6 тел в контактах
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вирівнюємо вмятини на авто без покраски.луцьк вул сагайдачного 6. тел в контактах :0155:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бачу, археологією теж займаєтесь?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

одна з наших робіт

post-23468-0-75928800-1379667269_thumb.j

post-23468-0-69779400-1379667292_thumb.j

post-23468-0-26653800-1379667307_thumb.j

post-23468-0-07618600-1379667326_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

одна з наших робіт

Недавно трішки бухий сусід капелюньку впав на капот .... козел .... та залишив вмятину.

Скористався пропонованою послугою Sirco24. Тепіра ласточка радує як і раніше.

Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Недавно трішки бухий сусід капелюньку впав на капот .... козел .... та залишив вмятину.

Скористався пропонованою послугою Sirco24. Тепіра ласточка радує як і раніше.

Скільки обійшлось?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скільки обійшлось?

Була кака, як на фото.

За 1,5 години ідеально рівна кришка капота.

ціна питання 100 грн.

post-119-0-85507900-1382863021_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

На Тоеті одна вмятина від граду 38 $

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...