Перейти до змісту

MS Office 2007 beta 1

Matfak

Заливати?  

21 користувач проголосував

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Він оновиться (радикально), значить стоїть у мене це щастя! Що сказати - прикольний, докорінно змінені менюшки, швидше запускається, зручніше налаштовується (інтуєтивно зрозумілий), дуже рідко видає помилки! Якщо ви працюєте наприкла з вордом то після видачі віндою помилки про програму, ворд перезапускається, але всі результати залишаються і чеають вас на тій стадії на якій вибило помилку. Подейкують що помилки виникають при створені діаграм, особисто я пів години грався - нічо не вибило! Раджу поставити!

Опубліковано
...(но все таки объясни - почему именно 2007?, и подробнее насчет обновления, если можно, конечно)

2007, потамуша вийде в 2007 році, ги ;). А це бета.

на рахунок обновлений незнаю

Опубліковано

Нє, ну єслі комута очень срочно нада, то почну зараз заливати.

Тількі куди краще: в інкамінг чи на файлообмін??

Опубліковано

Значиця, разклад такій: У мене зараз полнім ходо іде закачка бети 2, до вечора буде.

То як? Будем подождать другу чи лить першу??

Опубліковано

Таже ботва, на обмінник не заливає, наверно місця нема.

а в інкамінг закачка нормальна.

P. S. Кстаті залив презенацію системи Novell XGL. ftp://10.0.0.19/incoming/XGL.avi Прикольна штука.

Опубліковано

Як на мене можна заливати, але є один глюк, поставити можна або фронт пагу або офіс, а гратися в анінстал одного зпродуктів заради іншого це більше ніж гємор, надіюсь в новій беті це виправлять.

2 Georg: нічого тобі не прийде, я давно підписаний. Або качай або за свої гроші пересилку оплати.

Опубліковано

Ну так, бета ж безкоштовна. І моя персональна думка, що легше скачати, ніж паритись з пересилкою. Можливо, навіть, дешевше.

Всі поштові деталі доводиться розбирати на англійській мові, що не радує.

Опубліковано

Покуда файлобмін з нами недружить :) залив в інкамінг:

ftp://10.0.0.19/incoming/soft/MS_OFFICE_2...S_BETA_2_EN.EXE

ftp://10.0.0.19/incoming/soft/MS_OFFICE_2...S_BETA_2_EN.txt

Дальше діло за адмінами.

P. S. Я собі колись на сайті мелкософта заказав безкоштовний діск з SP 2 до ХР. тижня через три прийшов по почті, чомусь з Нідерландів :), але зовсім безкоштовно.

Опубліковано

едо канешно да.

Шо інтересно BSPlayer_Pro_1.41.rar (лежить в тійже папці) умене закачався і з інкамінга :)

Вот такая, понимаєш, загогуліна.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...