Перейти до змісту

Де купити ролер для мікрохвильовки ?

SergLutsk

Рекомендовані повідомлення

Маю мікрохвильовку LG MC7849H

Вийшло з ладу одне колещатко в ролері, на якому обертається тарілка.

В результаті під час роботи воно буксує, скрипить, і є підозри що скоро воно мені зломить весь повортний механізм, так як не дає йому працювати.

453590.jpg.4133d45794afb27cecf3384298478eca.jpg

Погуглив, в неті таке нове коштує 300 грн ! :blink:

Блін, заради одного пластмасового колещатка 300 грн карл ?! :ohmy:  На олх взагалі нічого не знайшов.

Підкажіть, може хто знає де щось подібне можна пошукати / підібрати в Луцьку ? Якийсь типу сток б/в побутової техніки існує ?   А може хто може виточити таке колещатко з якогось пластику ? :D  Які є варіанти ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може щось попало, почистити пробували? Зніміть коліщатко, пройдіться наждачкою... Якщо інша проблема, зробіть фото крупним планом

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та ні, там трішки був ще фабричний дефект, просто спочатку непомітний. Воно не зовсім вертикально стояло на своїй осьці. Але поки було новим то й крутилось нормально. Але чим далі, то все частіше від нахилу стало зупинятись і "пробуксовувати", крутитись через раз. І так за пару років періодичного пробуксовування одна зі сторін трішки стерлась, стала пласкою, і в результаті зупинилось навічно і пробуксовує і скрипить все сильніше і сильніше. Ця проблема в неї тягнеться вже пару років, просто раніше була не настільки критичною і тому я терпів :)

Тобто "колещатко" в мене вже не колещатко, а овал :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Діаметр колещатка 21 мм, ширина близько 5 мм, отвір орієнтовно 4 мм.

IMG_20190908_160332_HDR.thumb.jpg.96025c9ce574c6c3397d9dae3af070c9.jpgIMG_20190908_160416_HDR.thumb.jpg.be09c920e29109a60e6214ee86019aa6.jpg

Я вже наші іграшки перебрав в надії що знайдеться машинка з підходящими колесами, але уви, як на зло саме таких нічого не знайшлось.

Бордівчани, гляньте може в кого лежить зламана машинка з приблизно такими колесами, куплю ! :D

Розміри можуть бути і трішки іншими я думаю, ширина і висота +/- туда сюда пару міліметрів думаю не проблема, просто тоді я буду заміняти всі 3 колещатка одночасно щоб були ідентичні. Ну а внутрішній отвір головне щоб був не завелекий. Якщо буде замалий то пару рухів свердлом і підгоню до потрібного діаметра.

P.S. ну і звичайно в колес не має бути ні металу ні резини, лише пластик

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Надрукувати на 3д принтері.0982690686 контакт людини яка друкує.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 годин тому, sobchuk30k сказано:

Надрукувати на 3д принтері.0982690686 контакт людини яка друкує.

І кіко то може коштувати ? Не вийде мені дешевше купити новий ? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сц з ремонту мікрохвильовок такого добра повинні мати багато, або хто возить вживану побутову техніку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, SergLutsk сказано:

І кіко то може коштувати ? Не вийде мені дешевше купити новий ? :)

30-50грн.друкували мені шестерню,два діаметри,шліци одні прямі,інші наскоса,вийшло 150грн.там було з чим повозитись.

IMG-c36e6b63889d6afe58d445be0802fee5-V.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

https://master-plus.com.ua/search.html?search=роллер

по сто грн

сайт норм, брав  там багато шо, аж два :D

пагано гуглів

є канєшно і тут де спитати, але на пальцях довго розказувати, в налічії скоріше всього не буде, а ціна буде така сама з доставкою по НП

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, searcher сказано:

Сц з ремонту мікрохвильовок такого добра повинні мати багато, або хто возить вживану побутову техніку.

А в нас є такий ? То ж я ще в першому пості писав чи хто знає в нас такий типу сток б/в техніки. Ну жаба мене давить за шматок простої пластмаси платити навіть 100 грн. Ладно би якась електродеталь згоріла, а то смішне колещатко банальне...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

є такий, під мостом наприклад, там де мадот..

але то гіблоє і неблагодарноє дєло

там сидить дєвушка і прінімаєт закази, але в них є нові з/ч до всякого гівна на продажу, короче, мона сходить спитать, поулибаться

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...