Перейти до змісту

Поляризаційні окуляри (лінзи) для водія

jack74

Рекомендовані повідомлення

От шукаю собі зробити/замовити окуляри в машину, щоб мали реальний поляризаційний ефект, і були з діоптріями. Не темні, не сонцезахисні, а щоб головне поляризаційні, щоб вночі можна було їздити. А ще й якщо фотохромні ("хамелеони"), то взагалі супер...

Чи просто кліпси (накладки) поляризаційні - але реально поляризаційні, а не туфту жовтувату китайську, яка ледве-ледве якусь видимість поляризації має...

В інеті знаходжу сайти магазинів в Києві, де можна такі замовити (напр., mir-optiki, чи i-optika), але ціни там немаленькі, щоб отак "кота в мішку" купити... Я б і готовий заплатити таку ціну, але якщо б переконатись, спробувати їх... Можливо хтось тут замовляв вже собі такі, і може поділитись враженнями? А можливо й хто знає де в Луцьку такі є, щоб приміряти...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 годин тому, jack74 сказано:

От шукаю собі зробити/замовити окуляри в машину, щоб мали реальний поляризаційний ефект, і були з діоптріями. Не темні, не сонцезахисні, а щоб головне поляризаційні, щоб вночі можна було їздити. А ще й якщо фотохромні ("хамелеони"), то взагалі супер...

Чи просто кліпси (накладки) поляризаційні - але реально поляризаційні, а не туфту жовтувату китайську, яка ледве-ледве якусь видимість поляризації має...

В інеті знаходжу сайти магазинів в Києві, де можна такі замовити (напр., mir-optiki, чи i-optika), але ціни там немаленькі, щоб отак "кота в мішку" купити... Я б і готовий заплатити таку ціну, але якщо б переконатись, спробувати їх... Можливо хтось тут замовляв вже собі такі, і може поділитись враженнями? А можливо й хто знає де в Луцьку такі є, щоб приміряти...

не чекай якогось мега ефекту. не знімают ьвони всі бліки. тілкьи перевідбиття. тобто прямі залишаться. Хочеш, можу дати потаскати для тесту свої накладки. Тільки в мене сірі
4580357230.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Далеко шукаєте. я брав в рибацькому магазині на волі))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже було, вже відповідав.

Стосується людей з вадами зору.

Не садіть зір купленими на базарі чи "бутіках" окулярами. У кожної людини очі індивідуальні. Тому раджу звернутись до спеціального магазину де вам зроблять правильну діагностику і знімуть потрібні розміри для виготовлення окуляр саме для вас.

Особисто замовляв у оптиці на пр.волі. блюблокер +  хамелеон. За двоє окуляр заплатив щось у межах 3500. І воно того варте.

На рахунок поляризації. Як для водія - не в курсі. А от на факел плазми і аргонку на низькому тоці можна дивитись. Зайців не ловиш. Напівавтомат вже засвічує.

А тепер прошу поради. Абразив від болгарки засирає скло окулярів. Чи користувався хто захисними окулярами, що вдягаються поверх звичайних? Такі щоб було насправді зручно, бо ті що пропонують - мають багато недоліків.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 годин тому, Dima4s сказано:

не чекай якогось мега ефекту. не знімают ьвони всі бліки. тілкьи перевідбиття. тобто прямі залишаться. Хочеш, можу дати потаскати для тесту свої накладки. Тільки в мене сірі

Спойлер

4580357230.jpg

таке г.. в мене є. Це не поляризація, а китайська підбарка, імітація поляризації.

Далеко шукаєте. я брав в рибацькому магазині на волі))

з діоптріями? Чи що ти там брав?

3 годин тому, KotMatros сказано:

А тепер прошу поради. Абразив від болгарки засирає скло окулярів.

зараз в більшості окулярів лінзи полімерні, тому звісно "засирає". Елементарно і моментально.

Скляні, звісно, не "засере", але зараз навряд чи в когось є реально чисто скляні.

3 годин тому, KotMatros сказано:

Чи користувався хто захисними окулярами, що вдягаються поверх звичайних? Такі щоб було насправді зручно, бо ті що пропонують - мають багато недоліків.

від "болгарки" повністю можуть захистити лише ті, які повністю прилягають до обличчя по всьому периметру і не мають прямих (відкритих) вентиляційних щілин. Типу отаких.

Бо під прості залітають іскри. Навіть через малюсєнькі щілинки пролітають.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, jack74 сказано:

таке г.. в мене є. Це не поляризація, а китайська підбарка, імітація поляризації.

з діоптріями? Чи що ти там брав?

Це гавно, як ти виразився, і брав))

Де пробував справжні?

З чого взяв що китайські гірші?

Зацікавив мене..

Буде час,зайду в оптику, перевірю їхні "дорогі" окуляри з поляртзаційними лінзами. Цікаво наскільки велика різниця з китайськими.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Де пробував справжні?

та ніде, бачив лише в ютубі в людей. Тому й не хочу купувати "в мішку", а хочу все ж спочатку "помацати".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в любій нормальній оптиці вам це зроблять, ціна питання приблизно 2500 за лінзу, це діоптрія (+ чи -), поляризація та можливо хамеліон.

Особисто цікавився

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

16 хвилин тому, СОАД сказано:

в любій нормальній оптиці вам це зроблять, ціна питання приблизно 2500 за лінзу, це діоптрія (+ чи -), поляризація та можливо хамеліон.

Особисто цікавився

"ЦЕ зроблять" - ШО зроблять? В "любій-нормальній"? А ненормальна - то яка?

Давай конкретно - в якій саме "оптиці" в Луцьку ти бачив поляризаційні лінзи. Але щоб не "можна замовити", а щоб вже мали в наявності, щоб можна було глянути.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, jack74 сказано:

"ЦЕ зроблять" - ШО зроблять? В "любій-нормальній"? А ненормальна - то яка?

Давай конкретно - в якій саме "оптиці" в Луцьку ти бачив поляризаційні лінзи. Але щоб не "можна замовити", а щоб вже мали в наявності, щоб можна було глянути.

В оптиках часто є полароїд. А якщо їх перевірити чи то порівняти з китайцями? ( хоча навіть офіційно полароїд частково робиться в китаї)
Залишається питання лише в справжності такого полароїда в наших оптиках.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...