Перейти до змісту

Вибір бензопили.

igorrrko

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вітання.

Потрібна порада.Маю на господарстві бензопилку,Китайчика.Випала нагода змінити девайс.Що взяти? Користуватися буду не часто,ліс валити точно не буду.4-5 разів на рік.Головне щоб ціна/якість і була ремонтопридатна.Бюджет 4-5 Кгрн.Дивлюся в сторону Штіля 180.Хугсварна не влазить в бюджет.І головне,де придбати? Є в Луцьку,чи через Тирет замовляти?

Дайте поради з досвіду і практики,буду вельми вдячний.

Опубліковано

Якщо 4-5 разів на рік, то можна тим же китайчиком користуватися, або якщо хочете оновити на щось недороге подивіться на Foresta (Дніпро-М, 2 роки гарантії), доречі в нас відкрився їх офіційний магазин на Яровиці, де постійно є акційні пропозиції. Але, якщо все ж таки хочете Штіля 180, то подивіться у представників Домотехніка (Ковельська), або Профлайн (Шопена, або їхній магазин на Варшавському ринку в Каравані 1 поверх).

Опубліковано

При нечастому використанні - ідеально зайде літієва пилка, перевірено на власному досвіді.

Хоч і вдома є багато мотоінструменту в т.ч. і бензопили , але тут виграш в ряді мометів - не треба тратитись на бензин і мастило, возитись з карбюраторами\фільтрами, шуму в роботі - наздвичайно мало, крутний момент на безщіточному моторі - бімба, гризе дерево навіть такої товщини, що шина вздовж ховається повністю в стовбурі. 

Дуже зручно показала себе в процесі капітального ремонту даху підсобного приміщення, підгонка всієї деревини - швидко, просто, без лякання собак, дітей і хмар диму.

Мій варіант - такий, ну і бажано рогзлядати +- подібні, бо 20-40вольт - слабкуваті, для обрізання садків, а скажімо 82В - дорого і забардзо потенжності...

Опубліковано

Акк пилок щось і не розглядав.А в Луцьку немає  де в продажі,щоб пощупати? Впринципі одне на одне вийде:що зараз докласти,що потім на бензин/масло і т.д тратити.

Опубліковано

якшо по господарству біля дома користоватися де е світло можна взяти електро пилу.коли собі вибирав була дешевша за бензопилу,і по вазі легка.мені зручніша.

Опубліковано

Електропилку точно нехочу.Все більше схиляюся до акк.,але ще проштудіюю ринок бензопилил.Крім Профлайна ще є де глянути,порівняти?

Опубліковано
21 минуту назад, zigorko сказал:

Електропилку точно нехочу.

А чому? Я наприклад на осінь хочу купувати, мені ліс валити не треба.

Опубліковано

Та якось і не думав.Питання мобільності,скорше всього.До прикладу. Маю на Діброві 2 суміжні дачі.На одній є будинок,світло.На іншій тільки земля і дерева.Трохи не айс тягнути подовжувач через 6 сот.на інші 6 сотих.Тай в машину кинути.Десь на природу з ночовкою,поліно яке порізати на костер.Якось так

Опубліковано
17 хвилин тому, zigorko сказано:

Та якось і не думав.Питання мобільності,скорше всього.До прикладу. Маю на Діброві 2 суміжні дачі.На одній є будинок,світло.На іншій тільки земля і дерева.Трохи не айс тягнути подовжувач через 6 сот.на інші 6 сотих.Тай в машину кинути.Десь на природу з ночовкою,поліно яке порізати на костер.Якось так

а через автомобільний інвертор не варіант заживити?   

Опубліковано
22 хвилин тому, case_l сказано:

а через автомобільний інвертор не варіант заживити?

Нормальний 2 кВт інвертор буде коштувати дорожче електропилки)))

Опубліковано

Був нині в ЕЦ.Бензопил вистачає.Нічого брендового немає,типу Штіль чи Хугсварна.Найдорожче,це щось Daewoo (4500 Кгрн.) А що воно і до чого,ХЗ.В магазині перестановка,консультанти зайняті своїми справами.

Були ще мережеві.Акк. взагалі немає.

На днях ще в Профлайн навідаюся.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...