Перейти до змісту

Мой рецепт


Andrew_Best

Рекомендовані повідомлення

Напишу рецептик консервованих "банані", може кому сподобається... Чому бананів? - Незнаю, так іх мама назвала.

Беремо кабачки середнього розміру і шоб буди продовгуватої форми, зрізаємо шкурку. Потім розрізаємо кабачок вздовж на довгі смужки шириною приблизно 2 см. Вложуємо їх в 3-літрові банки, і з ними вкладаємо або аличу або вишні. (я небуду вдаватись до тонкощів технології закривання так я її незнаю). Вобщім закриваємо по способу звичайних вишень. А вже коли банки закриті і постоять деякий час то кабачки натягнуть колір і смак вишень/кабачків. Бажано шоб банку відкрити не раніше як за місяць. Смак, запах і колір такого блюда дуже прикольний не тільки самих "бананів" але й соку. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...