Перейти до змісту

Проблема з ATI Radeon HD 2600 Pro

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Купив собі вище згадану відюху і винекла одна проблеиа - в грі ВарКрафт майже нічого не видно все розмивчасто, скачав CS, поставив режим OpenGl і вибило що не підтримує в режимі Software лагі, що робити? Можливо потрібно новіші драйвера, чи не вистачає живлення...? Порадьте.

Опубліковано
Купив собі вище згадану відюху і винекла одна проблеиа - в грі ВарКрафт майже нічого не видно все розмивчасто, скачав CS, поставив режим OpenGl і вибило що не підтримує в режимі Software лагі, що робити? Можливо потрібно новіші драйвера, чи не вистачає живлення...? Порадьте.

1. Яка вінда

2.який драйвер на аті

3 яка система ,прцесор ,материнка, скільки ооперативки, блок живленя (потужність , фірма виробник)

3. на нових ігрушках як , типу COD 4,Bioshok

PS.а так всі екстрасенси святкують трійцю :)

Опубліковано

70% Що проблема з драйвером!!! Якщоб не вистачало живлення то вибилося би віконечько при загрузці ОС з попередженням!

Постягуй пару драйверів і пробуй може на якомусь і залітає :smile3:

Опубліковано

Щодо драйвера, то хз яка там версія! Ставився з диска на якому пише "for windows vista\xp" - ось через цей надпис я думаю просто потрібно поставити Vista і тоді можливо все буде нормально.

Комп: Sempron 2600+, 768 ddr400, 160 HDD, 300 ват БЖ.

п.с. Це знайомий, тому я відписався замість нього!

Опубліковано

Вісту туди ставити не бажано, комп слабенький для неї. Пробуйте різні версії драйверів, самі нові версії 8,5 :)

Опубліковано
Щодо драйвера, то хз яка там версія! Ставився з диска на якому пише "for windows vista\xp" - ось через цей надпис я думаю просто потрібно поставити Vista і тоді можливо все буде нормально.

Комп: Sempron 2600+, 768 ddr400, 160 HDD, 300 ват БЖ.

п.с. Це знайомий, тому я відписався замість нього!

Дивлячи на конфіг , це сокет 754 , материнка на якому чіпi не написали , і напевно з встроєним відео. :)

такі материнкі були як з AGP так і з РСІ е , якщо з AGP , обовязково поставити драйвера на материнку.

якщо встроєне відео , обовязково в біосі виключити , і стерти старі драйвера.

більше всьго що зараз стоїть стандартний драйвер, при установці з рідного діска АТІ ставиться контроль центр каталіста , но якщо не встановний NET Framework 2.0 може зовсім нічого не стати.

І шо делать ;) ? Піти на http://radeon.ru/ і скачати драйве Win2k/XP N2O 8.5 він не ставиться автоматом , ручками ,і не потребує NET Framework, а замість контрольного центру скачати, там же ,ATI Tray Tools , і все заробить .

ну насчет вісти насмішив :)  , для такої машинки це зло.

Опубліковано

Материнка з AGP, встроєного відео - немає! NET Framework 2.0 - наявний!.

І шо делать ? Піти на http://radeon.ru/ і скачати драйве Win2k/XP N2O 8.5 він не ставиться автоматом , ручками ,і не потребує NET Framework, а замість контрольного центру скачати, там же ,ATI Tray Tools , і все заробить .

ну насчет вісти насмішив , для такої машинки це зло.

Зараз це і буду робити! Дякую, спробую!

Опубліковано

Гнать її по тестам 3Дмарк, а може чіп бракований...якщо не помогають ні дрова ні рукі

Опубліковано
І шо делать ? Піти на http://radeon.ru/ і скачати драйве Win2k/XP N2O 8.5 він не ставиться автоматом , ручками ,і не потребує NET Framework, а замість контрольного центру скачати, там же ,ATI Tray Tools , і все заробить .

Скачав драйвер Win2k/XP N2O 8.5, перед тим повидаляв все і встановив драйвер материнки з її рідного диска. Потім скачав ATI Tray Tool - установив після перезагрузки! Починає шукати VGA драйвер - результатів немає! Вкинув Win2k/XP N2O 8.5 в папку system32 з заміною - ефект нульовий! Система не знаходить на диску підходящий драйвер - що робити?

Опубліковано

Потрібно ставити чистий пакет дров, 8,5 Display Driver Only AGP hotfix(якшо AGP) + ATI Tray Tools, без всякого мотлоху типу Catalyst Control Center. Далі все добре налаштувати в ATI Tray Tools, і проблем не буде. Від цих всякий N2O, OMEGA більше проблем чим користі.

Опубліковано
Потрібно ставити чистий пакет дров, 8,5 Display Driver Only AGP hotfix(якшо AGP) + ATI Tray Tools, без всякого мотлоху типу Catalyst Control Center. Далі все добре налаштувати в ATI Tray Tools, і проблем не буде. Від цих всякий N2O, OMEGA більше проблем чим користі.

Дякую! Все працює! Респект! Тема закрита! :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...