Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

1) плюси і мінуси апарата

2) софт підходить PocketPC чи потрібно саме WM Smartphone Edition?

3) і взагалі, чи варто купувати такий телефон? хоч і устарівший, але смарт і коштує  новий з гарантією 6 міс. ~600 грн ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3) і взагалі, чи варто купувати такий телефон? хоч і устарівший, але смарт і коштує  новий з гарантією 6 міс. ~600 грн :0050:

Тема вже обговорювалась, скористайся пошуком.

П.С. Користувався, мінуси: камера слабенька, екран царапається об клавіатуру, мало тримає рідний акумулятор ( мені ледь вистачало до кінця дня, хоча тут питання таке, дивлячись на скільки активно буде використовуватись телефон), слабке вібро, мала гучність дзвінка. Але не зважаючи на це - апаратом був задоволений, ніяких збоїв в роботі апарата не помічав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мала гучність дзвінка
зато яка якість Mp3 :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

надежный как зажигалка zippo, открывается с аналогичным щелчком. все еще стильно выглядит, особенно если научиться открывать одной рукой. хорошая эргономика. в минусе уже упомянутая слабая батарея и конструктивный просчет из-за которого через полгода использования на дисплее появляются две вытертые клавиатурой полосы (для нового аппарата есть два варианта решения : либо наклеить на дисплей тонкий прозрачный скотч и менять его раз в несколько месяцев, либо заменить резиновые подпорки на более высокие). в плюсе качественный блютус и звук на наушниках. в минусе звенящий звук в основном динамике и очень слабая камера. в плюсе удобная и практически безглючная wm2003se под которую масса софта, в минусе невозможность полноценного апгрейда до wm5 и, как следствие, обделенность свежим софтом.

у меня этот аппарат был дважды, но "проездом", по несколько месяцев. я был доволен.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я б не сказав, що там якісний блютус. Я на ньго страшенно плювався. Дуже повільний. А загалом апаратєц супер. А ще якщо згадати, що там є реестр... і його можна правити... :mdr:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3) і взагалі, чи варто купувати такий телефон? хоч і устарівший, але смарт і коштує  новий з гарантією 6 міс. ~600 грн :smile3:

Тема вже обговорювалась, скористайся пошуком.

П.С. Користувався, мінуси: камера слабенька, екран царапається об клавіатуру, мало тримає рідний акумулятор ( мені ледь вистачало до кінця дня, хоча тут питання таке, дивлячись на скільки активно буде використовуватись телефон), слабке вібро, мала гучність дзвінка. Але не зважаючи на це - апаратом був задоволений, ніяких збоїв в роботі апарата не помічав.

А які варіанти? Перебирав батарею?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене був більш як рік, апаратом задоволений, мінуси - загальновідомі - камера,екран , батарейки мені хватало на 2-3 дні , завжди тримав виключеним блютуз та ІЧ порт,музики не слухав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А які варіанти? Перебирав батарею?

Ні батарею не міняв, чи є потужніші - сказати не можу, не цікавився.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...