Перейти до змісту

Питання по Xiaomi Redmi Note 5

Рекомендовані повідомлення

Підкажіть, будь ласка, хто в темі. Придбав даний девайс (раніше китайця цієї комапнії не було). Версія прошивки 9.5.19.0 стабільна. Не можу встановити сторонні програми, не з Плей-маркета. Я знаю, що потрібно увімкнути цю можливість в налаштуваннях, так як робив це у своєму старому Самсунгу. Подивився в інтернеті як це робиться конкретно в MiUi і тут облом! Скрізь пише, що потрібно перейти в додаткові налаштування, конфіденційність і так перемикач щодо встановлення сторонніх програм. Але я захожу точно так само у себе на смартфоні і в конфіденційності навпроти сторонніх програм немає перемикача, а просто далі перехід в це меню (сторонні програми), де відображається список системних програм і під назвою кожної написано "заборонено". Заходжу в якусь із них і там можна дозволити встановлення з даної програми. Як це можна установити з "Плей музики", "Плей фільмів" чи сяомішної програми "Безопасность".

В списку прогам не можу відключити гугловські фільми чи музику, як це було на самсунгу: відключив (видалити звичайно не можна) і ярлики просто зникли, а тут не можна, хіба що зупинити, але вони всеодно маячать.

Ще така дрібниця, але тим не менш: не створюється віджет "Прискорювач" від КлінМастера. Там потрібно зайти в прискорення і натиснути "Створити", але нічого не відбувається, нажавши хоч разів 100...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гадаю більше ніж тут ви ніде порад і інструкцій не надибаєте

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

22 годин тому, YoungMan сказано:

Підкажіть, будь ласка, хто в темі. Придбав даний девайс (раніше китайця цієї комапнії не було). Версія прошивки 9.5.19.0 стабільна. Не можу встановити сторонні програми, не з Плей-маркета. Я знаю, що потрібно увімкнути цю можливість в налаштуваннях, так як робив це у своєму старому Самсунгу. Подивився в інтернеті як це робиться конкретно в MiUi і тут облом! Скрізь пише, що потрібно перейти в додаткові налаштування, конфіденційність і так перемикач щодо встановлення сторонніх програм. Але я захожу точно так само у себе на смартфоні і в конфіденційності навпроти сторонніх програм немає перемикача, а просто далі перехід в це меню (сторонні програми), де відображається список системних програм і під назвою кожної написано "заборонено". Заходжу в якусь із них і там можна дозволити встановлення з даної програми. Як це можна установити з "Плей музики", "Плей фільмів" чи сяомішної програми "Безопасность".

В списку прогам не можу відключити гугловські фільми чи музику, як це було на самсунгу: відключив (видалити звичайно не можна) і ярлики просто зникли, а тут не можна, хіба що зупинити, але вони всеодно маячать.

Ще така дрібниця, але тим не менш: не створюється віджет "Прискорювач" від КлінМастера. Там потрібно зайти в прискорення і натиснути "Створити", але нічого не відбувається, нажавши хоч разів 100...

незнаю про вашы проколи але поли закидаэш апк файл на пристрый вын вам скаже встановлення заблоковане хоч дозволити нахимаэш так ы тебе перекидає в потрібний розділ меню з потрібним перемикачем, тут стоїть "кастомна" прошивка MIUI тобто щось може працювати не так як раніше, незнаю я раніше юзав цю прошивку на lenovo s920 8gb все влаштовувало. купив норм смарт за 4 місяці руки не зачесались поставити рут, хоча часом йогго такі треба, я довольний бо привик, в додаток в мене настройка зайняла рівно 2хв, ці дві хвилини зайняли залогінитись в гугл акаунті і ксіомі акаунті і все я вдома :)

всі виклики фото\відео музика все саме зявилось бо було синхронізоване раніше

навіть ярлики всі підтянулись в старі положення

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

30 хвилин тому, Voronin10 сказано:

ці дві хвилини зайняли залогінитись в гугл акаунті і ксіомі акаунті і все я вдома :)

всі виклики фото\відео музика все саме зявилось бо було синхронізоване раніше

навіть ярлики всі підтянулись в старі положення

Чесно кажучи, ніколи не використовував синхронізацію. Тобто ви повністю синхронізувалися на старому смарті, потім зайшли на новому і там з'явилось усе так, як було на старому?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 05.08.2018 at 21:24, YoungMan сказано:

Прискорювач" від КлінМастера.

Ви в це вірите?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 минут назад, Oli сказал:

Ви в це вірите?

можливо це був ефект плацебо, але на девайсі з 512 Мб ОЗУ, я реально бачив різницю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Saddy сказано:

можливо це був ефект плацебо, але на девайсі з 512 Мб ОЗУ, я реально бачив різницю

ну да, коли туда допіляти кілмеморі скріпт то це ставав норм апарат, але коли наборту 4 непаришся про озу, всюди має бутти запас особливо коли його можна вижати за 400-500лишніх...

краще добавити ніж через рік апдейтити залізо...

для лінивих скрін з ксіомі

@YoungMan таке бачив в меню?

система та пристрій-додатково-конфі.....

Screenshot_2018-08-07-00-24-35-902_com.android.settings.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 годин тому, AppMark сказано:

продайте китайця і купіть самсуня новішої моделі, щоб був перемикач той що Вам потрібен

З новіших моделей Самсунга нічого цікавого немає, порівняно з моїм старим. Хіба що більше 13000, але стільки я не хочу платити за смарт.

8 годин тому, Oli сказано:

Ви в це вірите?

Та щось подумав так і сам вже й навіть не знаю. Тут народ говорить про велику к-сть ОЗУ, то можливо і правда якось воно по барабану....

6 годин тому, Voronin10 сказано:

для лінивих скрін з ксіомі

@YoungMan таке бачив в меню?

система та пристрій-додатково-конфі.....

Screenshot_2018-08-07-00-24-35-902_com.android.settings.png

Та не лінивий я. І туди я заходив (в "конфіденційність"), але такого як у вас немає. Проте потім я вже глянув, що це через встановлений Андроїд 8.1, а у вас скоріш за все стоїть сьомий. Виявляється цю функцію було змінено ( https://android-example.ru/useful-articles/android-8-0-oreo-izmenilas-ustanovka-iz-neizvestnyh-istochnikov/ ). Я просто не зрозумів, як це ставити дозвіл для кожної програми окремо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...