Перейти до змісту

[Архів] - Продам офісний системний блок + бонусы.

aslanxtorg

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Комп’ютер працював в офісі, продається в зв’язку з купівлею більш сучасного. Під час експлуатації вчасно замінювалась термо-паста та проводилась чистка від пилу (наскільки знаю). Сам корпус системного блоку має подряпини, немає однієї з нижніх передніх заглушок. Бокові кришки корпусу присутні, на фото їх немає, так як не має сенсу фотографувати два чорних прямокутника з одного та з другого боку.

Оскільки комп’ютер працював в офісі, у ньому було знято його жорсткий диск SATA (з робочими даними), та встановлено простий HDD IDE на якому Windows 7 (x64) та драйвера (віддається у якості бонусу, має близько 40gb).

В комплекті:
- Корпус з боковим кулером (просто висить, вимкнутий).
- Материнська плата: Asus P5GD2 Premium (така - https://www.asus.com/ru/Motherboards/P5GD2_Premium/ )
- Intel Pentium 4 (640) 3200 MHz + куллер
- Блок живлення: TrendSonic ATX-350 (350 ват)
- Відеокарта: Radeon X1600 PRO 256mb
- Оперативна пам'ять: 2,5gb DDR2
- Карт-рідер
- Оптичний привід: Asus dvd-rom.
- Кабель живлення.

В якості бонусу: 
- кабель VGA-VGA
- подовжувач usb-usb
- кабель micro usb-usb
- кабель 3,5 тато-мама
- перехідник VGA-DVI
- кабель 3,5 тато-тато.

В оголошенні вказано те що знаю. Системний блок попростив продати знайомий, так як в нього на це не знайдеться часу.

Я особисто таких не бачив, як на мене то системник трохи теплуватий. Можу зробити тести, якщо вкажите які та чим. 

Ціна - 650 грн. (ціна була вказана орієнтовно по оголошеннях на компоненти на олх, якщо задуже - прошу поправити).

На перевірку дві доби.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

Опубліковано

Контактний номер: 066-626-45-85 (Аслан).

P.S.

Телефонуючи вкажіть що Ви з борди.

Для людей з олх часу на перевірку та манібеку немає ніколи.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...