Перейти до змісту

Візьму цуценя в хороші руки

Pr0ektant

Рекомендовані повідомлення

Сьогодні не стало мого вірного хорошого собацюри...  Якесь падло машиною переїхало... на дорозі, де яма на ямі і більше 30км/год не поїдеш... ппц якийсь на душі... 

Діти в траурі...

5ac65def12e42_.thumb.JPG.e8584d60738680f461bb6732b198781c.JPG

Єдиний варіант зменшити той смуток - взяти до себе хороше цуценя. Може в кого є, пишіть!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А нащо ви собаку на дорозі привязали????Чи водій вмисне занею ганяв щоб наїхати???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Автомобілі в нас повільно їздять. Собака час від часу вибігав за калітку, особливо коли діти в піску біля дороги бавляться. А сьогодні якийсь придурок тупо летів... навіть не притормозив, побачивши собаку... Переїхав і поїхав далі.  Добре, що хоть чиясь дитина перед машиною не вибігла..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прийми співчуття. 

Коли мого машина збила, то тиждень плакав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Pr0ektant сказано:

Автомобілі в нас повільно їздять. Собака час від часу вибігав за калітку, особливо коли діти в піску біля дороги бавляться. А сьогодні якийсь придурок тупо летів... навіть не притормозив, побачивши собаку... Переїхав і поїхав далі.  Добре, що хоть чиясь дитина перед машиною не вибігла..

Я вам щиро співчуваю, але собака не повинна вибігати.На мене так недавно підбуль "вибіг за калітку".Собака має бути на прив'язі або зачинена.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І в нас сьогодні така ж біда. На отсєві не змогла загальмувати і попала під задні колеса. І машина не швидко їхала.

п.с. підпишусь на тему

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 часа назад, Pr0ektant сказал:

Собаку шкода. Але вибач, це дорога. Я не знаю, правда, що це за дорога і який там швидкісний режим, але навіть на швидкості 60 км/год, якщо пес раптом вибіжить на дорогу, гальмувати різко небезпечно. А якщо ззаду інша машина їде (знаю про безпечний інтервал, але і на дорогах різко гальмувати не варто, перед кожним вибігшим котиком, тим самим створюючи аварійну небезпеку, або об'їжджаючи якогось котика на швидкості, можна і машину перекинути), якщо дитина в машині, якщо не відразу побачив собаку...та мало які можуть бути причини. Тому домашні собаки не повинні бігати по дорогам. 

А про дітей це взагалі якась жесть. Що значить "діти в піску біля дороги бавляться" і "добре, що хоть чиясь дитина перед машиною не вибігла.."? Це взагалі по твоєму норма?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Борда така борда. Вже третій експерт допоміг з вирішенням проблеми)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Проблема у відкритій фіртці!Бо в наступний раз собака може вібігти на людину, а не під машину...Мені вже доводилося відбиватися від таких псів,які вилітають через відкриті ворота чи фіртку і задоволення від цього не дуже...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є хороший цуцик. Залиште номер телефону

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...