Перейти до змісту

PC vs PS3&Xbox360

Jimi Hendrix

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

силя странно

в айс комбат играю иже не первый месяц (попёр он меня просто)

от управления не нарадуюся

представляю какое-бы оно было на компе))))

про стар пару слов ( на последок надеюся)

тематика....мейби

но я имел ввиду слизаные модельки юнитов)

в первом старе было но не так заметно как во втором)

зерги в 70% вылитые тираниды

даже если взять скрины юнитов с ДоВ2 и стара2 (зерги и тираниды всмысле)

идинтичность очень большая

про джои тема впринцепи закрыта)

1.Керування в авіасимуляторах не мінялось з часів Реталіатора-бо його не треба міняти-воно як канон-просте и зручне

2.Про холівар можна сперичатись довго-але уже давно відомо що вархамер і його жуки злизані з чужих

c8d1b6dd5af3.jpg

• Відповідей 1,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

просто я хачу сказать

если сравнивать клаву+маус и джой с соньки1

то в леталки играть лучше на джои

дофига оффтопа)) (да простить меня силя :friday: )

зеротул где ты таких тиранидов нашол?)))

Стар Крафт вышел в свет довольно давно, в 1998 году правельно??

а второй кодекс тиранидов в 1993г

http://wh40k.lexicanum.com/wiki/Codex:_Tyranids_%282nd_Edition%29

почитай (правда там многа БУКАФ)

должно раставить все точки над "И" (при этом каждый останется при своём)

http://forums.goha.ru/showthread.php?t=309991

и ешо тута(правда подробнее о втором старе)

http://www.gamer.ru/games/594-starcraft-ii-terrans-wings-of-liberty/posts/7673?page=2#comment_242856

плюс ты пишеш что ето всем извесно??

надеюся после этого наши приперательства закончатся

Опубліковано

зеротул где ты таких тиранидов нашол?)))

Стар Крафт вышел в свет довольно давно, в 1998 году правельно??

а второй кодекс тиранидов в 1993г

http://wh40k.lexicanum.com/wiki/Codex:_Tyranids_%282nd_Edition%29

Ну воть. В другому вони ще ніяк не схожі на зергів.Що підтверджує твоя ж зсилка.

http://forums.goha.ru/showthread.php?t=309991

А третій вийшов коли вже старік був годовий до вживання.

Тут імєє мєсто бить запозичення ідей і віянь культури один в одного але ніяк не копіювання когос кимось.

Десь виклали блізи арт по старіку в нет. Ваховцям понравилось і вони підправили свій арт.

Блізовці замітили якісь удачний хід і внесли якісь зміни в свій концепт. (це все фантазія а не те як було:) )

Це не є плагіатом.

Таким чином ми прийшли до висновку що Старкрафт2 самобитна, абалдєнєйша гра, яка виходить лише на ПК і її обовязково потрібно пройти :)

ЗІ за продовження спорів відносно хто в кого що вкрав будем карать :) Якщо охота поговорить про стар і ваху го в темку де це питання вже колись піднімалось.

просто я хачу сказать

если сравнивать клаву+маус и джой с соньки1

то в леталки играть лучше на джои

На ПК вже років почті нацять є джойстик під авіо симулятори на якому літать набагато зручніше. І всі хто хоч трошкі увлікається такими іграми давно його мають.

Опубліковано

ну мне ждой от компа для леталок не попёр (моё личное мнение)

ждём дальших аргументов с кажлой стороны))

П.С. силя я тя поддержую с прекращением холивара :ok:

(и вообще давно пора темку создать про холивары коих много есть)

покупать комп рали стара2 это личное дело каждого

Опубліковано

Люди дайте на деньок Х-бокс пограти!Заплачу стільки скільки ви забажаєте.Не хочу купляти ні разу не бачивши її в ділі. Стукайте 563117756

Опубліковано

почитай отзывы в нете)

так как тебе посоветуют тут брать ПК

П.С.

http://ru.wikipedia.org/wiki/Xbox_360

вот что говорить википедия

Та це я бачив.Буду брати ХБокс360 тільки конкретно яку мдель взяти незнаю.Комп не цікавить

• 3 тижня потому...
Опубліковано

В интервью журналу Edge президент компании Epic Games Майк Кэпс ответил на вопрос, давно мучающий многих игроков – почему студия отвернулась от PC.

Причина оказалась вполне предсказуема – пиратство.

Создатели технологии Unreal Engine и многих великолепных игр, включая серию Gears of War, не питают личной неприязни к PC как платформе. Но и работать себе в убыток они не хотят.

"Все из-за того, что деньги – на консоли. Мы любим PC, но мы видели влияние пиратства. Оно погубило многих отличных независимых разработчиков и полностью изменило бизнес-модель", – посетовал Кэпс.

Опубліковано

http://alive.org.ua/...a-xbox-360.html

тут читал (правда только про диски)

поидее принцип такойже

также в инете нашол такую инфу:

да если есть разём для флешки и если есть флешка в 8 гигов чтоб можно было записать хоть 1 игру но лутше купить флешку оч большую так как игры большие очень я сам правда подключаю к компу сразу на жёский диск и перекачию на xbox потом играю

Нет нельзя играть с флешки, и не с чего другова нельзя, КРОМЕ двухслойных ДВД дисков обемом 8,5 Гб (DVD+R DL 8,5Gb), ну и естественно лицензионных дисков.

поэтому ХЗ как говорится

Опубліковано

Та я тож таке чув.Один тіп каже шо на флешку закидає і грає,я кажу шоб розказав,а він бл.. на мароз! Навіть не відписує

Опубліковано

Та я тож таке чув.Один тіп каже шо на флешку закидає і грає,я кажу шоб розказав,а він бл.. на мароз! Навіть не відписує

а ти недумав що це все "понти", або ж мутний якийсь тіп

• 11 місяців потому...
Опубліковано

підніму мерту темку. Я щітаю, ПК - сама універсальна платформа, і ті ж шутери поки адекватно граються лише мишою і клавою, но ніяк не геймпадом і даже кінектами всякими (ібо даже з ними, любий кібєрспарцмен-мишист зробить Вас як дитинку). Шоже до приставок - то вони не для геймерів, а більше для казуалів. Штука, хороша для непродвінутих ігроків (і точно не для профі)

ЗІ. Це не вброс! я правда так рахую

Опубліковано

попробуй файтинг или слешер нармально на клаве с мышкой поиграть)

тут давно народ к выводу пришол что ПК и консоль хороши посвоему

Опубліковано

попробуй файтинг или слешер нармально на клаве с мышкой поиграть)

нащот файтінгів - да, нащот слешерів - тут 50:50.

тут давно народ к выводу пришол что ПК и консоль хороши посвоему

так то було давно, і то був інший народ. Тепер тема знов актуальна)

Опубліковано

Я щітаю, ПК - сама універсальна платформа, і ті ж шутери поки адекватно граються лише мишою і клавою...

Розкажи про це розробникам шутерів. Шутери зараз розробляються з ухилом на консолі. Багато з них на РС вже не працюють. Для РС тільки залишились, хіба що, тільки некомерційні проекти.

Єдиний жанр, де ще виграє РС - то це стратегії. Та й то - це тільки питання часу

Опубліковано

Я щітаю, ПК - сама універсальна платформа, і ті ж шутери поки адекватно граються лише мишою і клавою...

Розкажи про це розробникам шутерів. Шутери зараз розробляються з ухилом на консолі. Багато з них на РС вже не працюють. Для РС тільки залишились, хіба що, тільки некомерційні проекти.

Єдиний жанр, де ще виграє РС - то це стратегії. Та й то - це тільки питання часу

ти знаєш, я не спорю, але я маю можливість пограти cod: mw2, crysis 2, bulletstorm на ПК і на коробці, і скажу тобі наступне: на ПК я отримую задоволення від вищеназваних ігор, а на коробці - НІ! Бо так залихвацько грати, як мишою і клавою в шутер на консолі не можна (і це не лише моя думка).

Для РС тільки залишились, хіба що, тільки некомерційні проекти.

я не говорив і не говорю про виключно ПК-екслюзиви, не нада перекручувати

• 1 рік потому...
Опубліковано

Собственно купил плазму домой 40", и загорелся игровой приставкой ) Но вот сколько людей - столько и мнений об этих 2х консолях. Про ПС3 - говорят есть будущее, есть сенсации игр и так дальше. XBOX - нету сенсаций от игр и нету будущего. Так вот хочу и тут услышать от людей, кто с этим стыкался, какой сделал выбор и на чём остановился. Я не заядлый геймер, но иногда пробивает на это, возможно с друзьями дома \ по интернету. Хочу чипованую , или прошитую приставку, которая будет читать скачаные игры с интернета, и с возможностью играть в онлайне. (ибо покупать диски по 400 гривен - это самоубийство).

Можливо, хтось продає - то пропонуйте. Розгляну всі пропозиції

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...