Перейти до змісту

Чи потрібно давати Девічу українське громадянство?


mrZED

Одним збірником більше  

18 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Уже давно ходять слухи про ймовірність надати гравцю Металіста (і як ми пам"ятаємо екс-півзахистнику Волині) українське громадянство. Ще більше стаои про це говорити після успішної весни і закінчення сезону для цього покищо серба.

Наразі Девіч є кращим гравцем Харкова і улюбленцем місцевих фанів, а також Найкращим бомбардиром чемпіонату 2007-08.

Цікавить, як Ви, звичайні вболівальники красивого українського футболу, ставитесь до ймовірної натуралізації гравця та про самий процес зміни громадянства у спортивній сфері. Чи не загрожує нам майбутнє Голандії, Франції, Португалії, ... ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я за те щоб дати йому громадянство, звісно за його бажанням :ohmy:

А якщо нас чекає таке майбутнє як у Франції, Голандії, Португалії -- та будь-ласка, буду тільки радий. Чесно кажучи дістало дивитись на програші і бездарну гру збірної (ЧС 2006 як вийняток), з тими ж самими українськими тренерами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 1 місяць потому...

Хаааа!!!

А все-таки дали.

Тепер цікаво, як скоро новий українець отримає запрошення до нац.збірної. Тут як не банально все залежить лише від главтрена. Мені здається рішення буде позитивним у найближчий час.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...