amg_65 Опубліковано 24 Листопада, 2017 в 09:45 Поділитися #1 Опубліковано 24 Листопада, 2017 в 09:45 Зроблю роботу для студентів. Перепишу конспект,лекції, практичні або реферат. Можу зробити презентацію та реферат. Почерк розбірливий, пишу грамотно. Роботу приймаю з будь-якого куточка України,роботу перешлю Новою поштою або Укрпошта. Написання тексту вручну з друкованого матеріалу через клітинку 3грн/с.Написання тексту вручну з друкованого матеріалу в кожну клітинку 5грн./с.Написання тексту вручну з письмового варіанту 5грн./с.Реферат: 7грн./с. ваша бумага, 8грн./с. моя бумага.За зошити та ручки плата окрема або купляєте Ви.УВАГА: Сторінка це ОДНА СТОРОНА ЛИСТКА. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 24 Листопада, 2017 в 17:14 Поділитися #2 Опубліковано 24 Листопада, 2017 в 17:14 о, цікава послуга такого ще на борді не було (або я пропустив) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
volks Опубліковано 24 Листопада, 2017 в 17:40 Поділитися #3 Опубліковано 24 Листопада, 2017 в 17:40 7 часов назад, amg_65 сказал: 7грн./с. ваша бумага, 8грн./с. моя бумага. 500грн пачка паперу? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.