Перейти до змісту

допоможіть будьласка

bartosevych

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Після перезавантаження компютера на робочому столі усі ярликі

дещо змінилися.Ніби іх усіх виділили.Як це відмінити? ;)

post-3890-1210795774.jpg

Опубліковано

визуальні ефекти змінились, таке буває. і назад повернути не виходить наскільки я знаю. Попробуй "востановление системи", а взагалі звикнеш, непарся.

Опубліковано

Свойства системи(пр. клік Мой компютер->Свойства->)->Дополнительно->Быстродействие. Далі думаю розберешся там здається одну дві галочки забрати і все...

Опубліковано

Є набагато простіший варіант, спробуй права кнопка миші на робочому столі -- упорядочить значки -- закрепить веб-элементы на рабочем столе ;)

Опубліковано
Свойства системи(пр. клік Мой компютер->Свойства->)->Дополнительно->Быстродействие. Далі думаю розберешся там здається одну дві галочки забрати і все...

там просто постав в "візуальних ефектах" "восстановить значения по умолчанию", щоб всі галочки стояли - і буде тобі щастя :)

Опубліковано

щиро усім ВАМ дякую за поради.

Усе виконано за Вашими вказівками,але марно! :D

Мені воно не заваджае,але ............

Можливо е ще якісь поради?

Опубліковано

Все-таки треба поставити галочку в Мой компютер->Свойства->Дополнительно->Быстродействие. Показую на скрінах.

post-367-1210867160.jpg post-367-1210867170.jpg

Опубліковано
я ж казав шо не поможе, це глюк такий серйьозний. нічого, звикнеш...))

Вже звик :D

Все ж таки другий день пробую з цим розібратись.

Опубліковано

А в Панель управления -> Экран -> Рабочий стол -> Настройки рабочего стола -> Веб галочок нема? Якщо є то зніми.

Опубліковано
А в Панель управления -> Экран -> Рабочий стол -> Настройки рабочего стола -> Веб галочок нема? Якщо є то зніми.

ЦЕ ПРОСТО КРУТО :blink:

Усе вийшло.

ДЯКУЮ ВАМ!

Опубліковано

Колись копірнув статейку одного хацкера по оптимізації вінди він написав таке,я правда не все відключів

4) Отключаем визуальные эффекты

Говорят, что XP – это разукрашенная елка! По сравнению Windows 98, это так! Разнообразные эффекты затормаживают работы памяти и системы. Нужно их отключить!

Щелкай правой кнопкой на Мой компьютер, выбери Свойства , затем Дополнительно.

Ты увидел перед собой окно , в котором есть пункты "Быстродействие", "Загрузка и восстановление", "Профили пользователей". Нам надо "Быстродействие"…жми на "Параметры" и далее "Визуальные эффекты". Отключай все, кроме

• Гладкое прокручивание списков

• Использование типичных задач для кнопок

• Использование стилей кнопок

Жми Применить…Увидел эффект!? Быстрее окна открываются!! Нам это и надо было!

Опубліковано

Такі поради були актуальні, коли ХР тільки з"явилась (2001 р.) і Р-ІІІ з 128 Мб оперативки були нормою. Зараз, для двоядерний проців і 1-2 Гб оперативки така оптимізація просто смішна.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...