Перейти до змісту

Небезпечний вірус валявся в Луцьку


laska

Рекомендовані повідомлення

Понад 450 пляшечок із малою концентрацією смертельно-небезпечних вірусів валялись в Луцьку

Понад 450 пляшечок із малою концентрацією смертельно-небезпечних вірусів сибірки, сказу, лептоспірозу та туберкульозу валялись як непотріб просто обабіч дороги на одній із вулиць Луцька.

Вулиця малолюдна, але зі жвавим рухом транспорту, до того ж зовсім поруч розташований м’ясокомбінат. Три поліетиленових мішки з вакциною непорушно пролежали кілька тижнів аж поки перехожий зі звичайної цікавості не прочитав етикетку на одній із пляшок. Не вірячи своїм очам, він сповістив про знахідку нашу знімальну групу.

На вулиці Лідавській поблизу м’ясокомбінату ми виявили небезпечну знахідку: близько 50 пляшечок з вакциною проти лептоспірозу і сибірки. Уже через 15 хвилин на місце нашої знахідки прибули еменесники, ветеринарна міліція та слідчо-оперативна група.

Як з’ясувалося, повз мішки з пляшечками щодня проходили люди. Але тільки один поцікавився їх умістом.

Ветеринари запевняють, що небезпеки для людей і довкілля вакцини не становлять, оскільки всі вже кілька років як протерміновані, до того ж лежали на сонці.

Правоохоронці припускають, що непридатну вакцину викинули із м’ясокомбінату. Проте його директор іншої думки, він підозрює в диверсії конкурентів.

У будь-якому разі, запевняють ветеринари, винуватця шукатимуть. Адже вакцина – препарат, який підлягає контролю і видається тільки за накладними із зазначенням серії. Щодо покарання, то воно залежатиме від результатів слідства.

Перед тим як вакцину утилізують, її все таки перевірять на рівень активності. А до розслідування має намір долучитись і Служба безпеки.

Взято тут

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дожились. А якби там були не вакцини, а дійсно штами вірусів... та це б була повна торба.

Перед очима відразу постають картинки із апокаліптичних фільмів, де вірус знищує людство. ЖАХ!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну чого ж?

Хімікати і радіаційне сміття ж валяється. Хоча теж потрібна річ, в "господарстві" може знадобитись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да ладно вам, я вон в детстве жил на Гулака-Артемовского. как раз напротив разваленного в то время морга. что там внутри только не валялось ;) рядом, разумеется, была облбольница из которой прямо на мусорку выбрасывали ампулы, бэушные шприцы, системы и подобное барахло. дети все это подбирали, из систем вертели брелочки, из шприцов брызгались в друг друга.. вспоминая это сейчас, становится жутковато. но ничего серьезнее дизентерии от немытых яблок у одного паренька (мы тогда еще удивлялись - сколько ж надо было их схомячить) подхватить не удалось. а тут, подумаешь, кто-то вакцину потерял

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

єто были только вакцины, а не вирусы!!!

и они уже были просроченые!!!

и под солнцем!!!

так что опасности для человека это не представляет)))

вы делаете из мухи слона!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А якби ж це все таки були не вакцини, а саме віруси...

І де взагалі гарантія що вони вже десь собі спокійно не валяються і чекають свого часу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...