Перейти до змісту

Порекомендуйте робочу лошадку

Рекомендовані повідомлення

Допоможіть будьласка вибрати телефон для чисто раціональних цілей - тобто тільки дзвонити :). Ніякі навороти не треба, головне щоб зв'язок був і батерея тримала подовше.

PS: Якщо щей дизайн непоганий (чорний :D ),то вітаєця, взагалі супер.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Nokia 11xx series

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В чорному корпусі були Nokia 1600. Дорожчі проти 1110/1110i/1112 на гривень 20-30. Відрізняються по суті лише наявністю кольорового дисплею. На жаль, зараз ці телефони знайти вже складніше. Їм на заміну прийшли Nokia 1200 (чорно-біла) i 1208 (кольорова). Якщо чесно, то вони мені менше подобаються.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Люди розказують що деякі мотороли добре тримаюця, 2-3 тижні без підзарядки...

По інтернету пошукав і вправду є моделі (Motorola W230, Motorola W180), в яких декларують 450 і більше годин очікування. Це близько 18-ти днів. Цікаво чи не сильно обманюють? Витримає хочаб півтора тижня?...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

моторола - фтопку однозначно! думаю (навіть впевнений) що Nokia буде тримати довше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Добре тримають батареї в нових Philips'ах. Наприклад, модель Xenium 9@9h. Та й по ціні вони досить привабливі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я про Філіпси апсолютно нічого незнаю... Тільки раз чув що то не дуже хороші телефони, але на практиці не бачив. А про мотороли дуже навіть непогано відзиваюця...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про філіпса цього Xenium 9@9h, прише:

Время ожидания - 720:00 ч:мин

Нічогособі!... 30 діб - місяць! Це якийсь абсолютний рекордсмен чи що... мені 500 максимум попадались.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...