Перейти до змісту

Священники подрались за место у гроба Господня в Иерусалиме

Гість Zibers

Рекомендовані повідомлення

На кол!

підтримую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поржал, спасибо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спочатку розтриляты, потим повисыты, а потим щэ втопыть усих!

Гэроям слава !!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

все посты не по теме будут удалятся

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"на кол" значит по теме ? ой бу га га.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А почему бы не разделить происшедшее на две части: на борьбу священников и на мордобой прихожан? И если священников я понять еще могу - они этим деньги зарабатывают, мозги окучивают, плюс ПиаР, какой-никакой, то простых прихожан, в их борьбе за 5 секунд божьей благодати, я ниразу не разумею. В магазинах они в очередях стоят и ждут, пока обслужат тех, кто перед ними. И ведь морды не бьют? И не возникают вопросы типа: "А ты чего масла 2 килограма взял?" А как только дело касается вероисповедания - в морду получить очень легко. И, ведь, по книге-то благодать бесконечна. И священники об этом везде говорят. А все равно - у большинства прихожан есть боязнь "не успеть". Кто нибудь понимает то, что он читает? Или пастор все объяснил и достаточно? И вообще - все ли верят в то, что читают? Все ли так хорошо в "датском королевстве"?

П.С. Костя, а ты че, опять кому-то работу предлагал?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дизель, не переживай ты так. как только так сразу :))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дизель, не переживай ты так. как только так сразу

Та я, какбе, не особо. Просто вспомнилось, как ты бомбил предложениями в любых постах, вот и стало интересно, а как ты сюда евро-офис приплел :)

А посетила меня вот какая мысль: про очереди цитировать я, видать, поторопился, потому что помню еще время, когда за 2 килограма масла рвали людей на части. Вот и думается мне, что аналогия уместна: когда благодати мало(как было в купонные времена), а она тебе очень нужна(священники постарались убедить) - будешь бить морды... Если ты уверен, что тебе хватит - будешь спокойно стоять в сторонке. Наличие отсутствия самой благодати тут нипричем, главное внушить страх "неуспеть затариться". Я так думаю, святые отцы с этим справляются отменно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чогось згадались слова Ісуса з Євангелії від Матвія

"Потому Ісус увійшов у храм Божий, і вигнав усіх продавців і покупців у храмі, і поперевертав грошомінам столи, та ослони продавцям голубів. І сказав їм: Написано: Дім Мій буде домом молитви, а ви робите з нього печеру розбійників. "

Свого часу євреї насільки вірили в Храм,в те що там живе Бог, що стали поклонятись самому храму, а не живому Богу.

Ісус передрік, що від храму не залишиться камня на камені.... Так і сталось, коли Тит в 70 році нашї ери завоював і зруйнував Єрусалим.

А трохи згодом ап.Павло поповідував і казав " Бог, що створив світ і все, що в ньому, бувши Господом неба й землі, проживає не в храмах, рукою збудованих, і Він не вимагає служіння рук людських, ніби в чомусь Він мав би потребу, бо Сам дає всім і життя, і дихання, і все. І ввесь людський рід Він з одного створив, щоб замешкати всю поверхню землі, і призначив окреслені доби й границі замешкання їх, щоб Бога шукали вони, чи Його не відчують і не знайдуть, хоч Він недалеко від кожного з нас. "

Коли люди забувають Хто є Бог, де Він живе і що таке храм, трапляються такі випадки.

Прикро, сумно....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не бачу різниці між храмом і базаром. Всюди товар, тільки на базарі матеріальний, а в храмі віртуальний (лохотрон) :D

Ось і подралісь за місце, бо час деньгі, а деньгі с воздуха ещо пріятней.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Значить ти бував не у всіх храмах... :)

Не можна ганити ВСЮ церкву, лише тому що в одному храмі священики щось не поділили, або десь хтось когось лоханув.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Значить ти бував не у всіх храмах... :)

Не можна ганити ВСЮ церкву, лише тому що в одному храмі священики щось не поділили, або десь хтось когось лоханув.

А ніби не до кожного храма приходить хоч би 1 людина і не просила якогось чуда для себе або для близьких (хвороба, щастя і т.д) і цього не отримувала. Про те - купувала свічечку, платила за молебн, за службу, хрещення, вінчання (ну може ще якісь пріколи де бабло давать нуна).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зіберс, ти нічого не продаєш?:)у мене склалось враження, що Церква -твій прямий конкурент і відбиває у тебе клієнтуру:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А так і є :) Боротьба за те чого нема, і ніколи не існувало, "дешею" цей скарб назвеця - ги :)

"Для ніщих духом должен бить Цать и Бог"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Невже зіберс ти такий розумний, і знаєш все, що можеш з впевненістю сказати , що Бога немає?

І ще, в твоєму уявленні тільки одні храми, з свічечками і т.д.

Значить ти точно багато чого не бачив.

Є ще інші віруючі.

ЗИ. Взагалі то ми вже спілкуємось не по темі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Невже зіберс ти такий розумний, і знаєш все, що можеш з впевненістю сказати , що Бога немає?

Невже Gabriel ти такий розумний, і знаєш все, що можеш з впевненістю сказати , що Бог є?

І ще, в твоєму уявленні тільки одні храми, з свічечками і т.д.

І ще, в мому уявленні тільки одні храми, з свічечками і т.д.

Значить ти точно багато чого не бачив.

Значить я точно багато чого не бачив. А саме пару катлет (прес бабок) на кармані у свят атца при розрахунці на заправці, і дележ бабла после пріходов :)

Є ще інші віруючі.

Поки є такі як ти ХХХХХ - є такі як вони (священікс)

ЗИ. Взагалі то ми вже спілкуємось не по темі.

Я перший начав ? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зиберс, ты не прав.

Дело не в идеологии или торговле, дело в самих людях. Сама по себе идеология - ничего не стоит, важно только то, как она влияет на окружающих. И задача человека(и общества), "всего лишь" - оградить себя от вредного влияния. Ты думаешь, это просто? Нет!

Весь этот бред с замыливанием глаз начинается в детстве.

Поясню на отвлеченном примере: допустим, подходит к моему ребенку дядя и начинает вести монолог о пользе вегетарианства. ведет грамотно и убедительно, прекрасно расписывая все ужасы мясоедства и прелести растительной пищи. Так вот, защита от такого поведения будет не в затыкании ушей ребенку, а в выдаче ему дополнительной информации про то, где в мире люди стали вегетарианцами впервые, почему они ими стали, зачем им нужно было сохранять такой образ жизни и пр. Т.е., дав всю возможную информацию, ты оградишь ребенка лучше, чем просто заткнув ему уши.

Еще пример - я против введения в школах уроков православия, но... я за введение в школах уроков теологии, истории религии и философии. Чтобы православие вел священник, мусульманин излагал коран, буддист - рассказывал про Будду, а найдут жрецов - пусть и Ахуру Маздру воспевают.

Надо чтобы дети знали и выбирали, а не выбирали и узнавали. Если так будет с детьми

А храмы, мечети и святилища оставь специалистам. Пока они борются между собой, а не с тобой - тебе ничего не грозит. А бороться с тобой (со мной, с любым) нет смысла, потому что денег на этом не заработаешь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А справжніх священників ти бачив?

Які не бються в храмі, і пресами бабки не носять, і служать Богу щиро та вірно?

А віруючих справжніх бачив?

Яких Бог звільнив від самих страшних речей, змінив життя.

І вони- нормальні люди, зовсім не ХХХХ, і знають що Бог є, бо без Нього в їх житті був би давно кінець.

Я знаю що Бог є, бо він змінив моє життя, і життя моїх багатьох друзів. Спробуй доказати що це не так.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А справжніх священників ти бачив?

Які не бються в храмі, і пресами бабки не носять, і служать Богу щиро та вірно?

Не бачив жодного, хто бпісля пасхі не тащив додому мішкі з снедю, а деякі продумані тими пасочками й свиней кормлять.

А віруючих справжніх бачив?

Жодного, хто б дотримувавсявсіх пріколів.

Яких Бог звільнив від самих страшних речей, змінив життя.

І вони- нормальні люди, зовсім не ХХХХ, і знають що Бог є, бо без Нього в їх житті був би давно кінець.

Змінив ? Як ? Прийшов і сказав ти здарофф ? Від страшних речей * мде... дикі часи, племена...

Я знаю що Бог є, бо він змінив моє життя, і життя моїх багатьох друзів. Спробуй доказати що це не так.

І став "змінений", ти тепер не такий як всі ? ^_^ ти чимось кращий ? гірший ? Возвишеніше....да ну тває "плацебо" перевищило коещо :)... не буду мати гнать, і тим більше на тебе, тіпа правила. Но в основном....а не пішов би ти на ХХХ са сваїми нравоученіями. Ібо скатілсо ти до того самого стану зомбування що начинаєш гнать, тупо і безпаваротно, ЖЕЛАЮ тібе "Дом із 6 досок" за тваї деянія.

-1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тема закрита, бо вже перейшла на особистості.

А зіберс в своєму репертуарі, коли нема що сказати, то ліпить мінуси і починає кудись когось послати.

Хай Бог тобі відкриє правду, для чого помер і воскрес Христос!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...