Перейти до змісту

пропоную заснувати

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

пропоную заснувати клуб оверів луцька......

може така пропозиція вже десь була раніше........ ?

для всіх хто цікавиться разгоном , вольтмодом і модінгом......

свої ідеї пишіть сюди

Опубліковано
маю доступ до оверклокерських речей по оптових цінах.......маю можливість провіряти залізо на разгон перед продажею....
щось мені це схоже на приховану рекламу...
Опубліковано
пропоную заснувати клуб оверів луцька......

А що губернське місто то пуп землі Волинської ,а область ,село без сільради???? :rolleyes:

по суті , сайт то задуже ,є український ,є і російський сайти ,і чим місцевий сайт заповнювати.

а розділ в желізі можна було б зробити.

Опубліковано

я за!!!!!!!!!!!!

просто трохи займаюсь модингом (правда в даний момент недуже бо грошей нехватає), розгоном тоже так собі покищо мій рекорд розгону sempron'a 2800+ та на мамці Gigabyte K8NS становить 2,21 Гц при стандартних 1,61. стабільна робота була тільки при 2,08 (це все на стандартному кулері).

оперативу розігнав з 400 (DDR1 Kingston з модулями Hynix) до 520 (при таких параметрах копм стабільно працював десь півроку потім зменшив із-за того що в кімнаті було дуже жарко і комп буває підвісав).

як він після цього не згоріві до цього часу незнаю, але працює і без глюків що радує.

зараз працює десь так буває трохи накидаю.

post-3233-1208980917.jpg

Опубліковано
по суті , сайт то задуже ,є український ,є і російський сайти ,і чим місцевий сайт заповнювати.

а розділ в желізі можна було б зробити.

полностю согласен, есть же такие сайты как оверс.ру и оверс.ком.уа

а Луцкий клуб можно было бы и здесь :D

маю можливість провіряти залізо на разгон перед продажею....

вот, это просто супер.

кто-нибудь слышал о сайте www.hwbot.org ?

Опубліковано

значить давайте створимо клуб оверів в цьому розділі.......... :blink:

в осному мене цікавить не просто разгон а екстремальний разгон з приміненням вольтмодів і апаратних модифікацій заліза..........

кажете сайт то задуже :) .......побачим , я з кількома ентузіастами всетаки планую зробити всеукраїнський сайт....... шось типу оверс.ком.юа

основний прикол в тому що можна домовитися з постачальниками заліза про надання заліза на тести в обмін на безкоштовну рекламу на сайті і т д...........варіантів є багато :)

Опубліковано

Stalker

меня тоже интересует экстремальный разгон :)

одних вольтмодов будет мало, еще нужно чем-то охлаждать таким же экстремальным :D

у твоих знакомых с Луцка есть фреонка или готовые стаканы?

поставщики железа это конешно хорошо, но они не дадут тебе его под паяльник, максимум замена кулера(и то, не всегда, я про пломбы на видеокартах) и небольшой разгон

Опубліковано
Stalker

меня тоже интересует экстремальный разгон :)

одних вольтмодов будет мало, еще нужно чем-то охлаждать таким же экстремальным :D

у твоих знакомых с Луцка есть фреонка или готовые стаканы?

поставщики железа это конешно хорошо, но они не дадут тебе его под паяльник, максимум замена кулера(и то, не всегда, я про пломбы на видеокартах) и небольшой разгон

я за екстремальний разгон в розумних межах :) ..........тестувати на азоті і фреоні може і прикольно........але нікому отримані результати вже не цікаві ......бо повторити їх в реальному житті простій людині неможливо.............

куди цікавіше вижати максимум з вольтмодом на повітрі, воді або холодній воді (0 град С )..........такі результати зможуть повторити рядові овери....

поставщки заліза допускають повний розбір (якщо нема пломб ) , вольтмод ( олівцем , токопроводящим лаком або маркером ) якшо ти його потім знімеш і гарантуєш справність виробу .................

якшо сайт має непогану відвідуваність ( звучить як утопія :) ) тобі на тести можуть підкинути залізо представництва різних компаній в україні....... вони то якраз будуть зацікавлені шоб ти вижав із заліза максимум ( ну і шоб стаття вийшла хароша :) )....

Опубліковано
за екстремальний разгон в розумних межах ..........тестувати на азоті і фреоні може і прикольно........але нікому отримані результати вже не цікаві

как это не интересны?? мне какраз очень даже интересны, так как разгон на воздухе и воде это совсем не то

бо повторити їх в реальному житті простій людині неможливо.............

вот именно, поставить пару WR и все :D я за такой разгон, и собрать команду в Луцке для экстима было бы не плохо.

есть и сайт для этого, уже писал, www.hwbot.org , и не обезательно там создавать новую команду, там уже есть одна, Overclockers.Com.Ua :) , и ее можна было продвигать, мы, кстати, на 20том месте в мировом рейтинге

а насчет сайта, если его создать, это же нужно за ним следить, каждый день добавять новости, не так ли?

планую зробити всеукраїнський сайт....... шось типу оверс.ком.юа

:) такой уже есть: www.overclockers.com.ua ему недавно исполнилось два года, и развивается он, тьфутьфу, вполне успешно

Опубліковано
дякую всім за коментарі................закривайте тему

почекай то будем щось робити чи тільки так тема була відкрита. мене цікавить розгон і т.п. але хотілося б дізнатись чи буде хтось це спонсорувати бо у мене своїх грошей на нове залізо для тестів нема.

Опубліковано
почекай то будем щось робити чи тільки так тема була відкрита. мене цікавить розгон і т.п. але хотілося б дізнатись чи буде хтось це спонсорувати бо у мене своїх грошей на нове залізо для тестів нема.

інформація, про яку ти питаєш , носить закритий характер.........

ніхто не про таке на форумі не розповідає..........є питання подібного характера-->в лічку/аську.....

я думаю що за цей час що існувала тема ....всі хто хотів її побачили і висловилися.........

щоб не перетворбвати тему на флуд..............модератори закривайте тему.........

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...