stalker Опубліковано 23 Квітня, 2008 в 14:34 #1 Опубліковано 23 Квітня, 2008 в 14:34 пропоную заснувати клуб оверів луцька......може така пропозиція вже десь була раніше........ ?для всіх хто цікавиться разгоном , вольтмодом і модінгом......свої ідеї пишіть сюди
Messi Опубліковано 23 Квітня, 2008 в 14:54 #2 Опубліковано 23 Квітня, 2008 в 14:54 Ти маєш на увазі створити сайт???
stalker Опубліковано 23 Квітня, 2008 в 15:11 Автор #3 Опубліковано 23 Квітня, 2008 в 15:11 сайт в тому числі........
Plum Опубліковано 23 Квітня, 2008 в 15:43 #4 Опубліковано 23 Квітня, 2008 в 15:43 маю доступ до оверклокерських речей по оптових цінах.......маю можливість провіряти залізо на разгон перед продажею....щось мені це схоже на приховану рекламу...
Rock Опубліковано 23 Квітня, 2008 в 16:12 #6 Опубліковано 23 Квітня, 2008 в 16:12 пропоную заснувати клуб оверів луцька...... А що губернське місто то пуп землі Волинської ,а область ,село без сільради???? по суті , сайт то задуже ,є український ,є і російський сайти ,і чим місцевий сайт заповнювати. а розділ в желізі можна було б зробити.
Shkoder Опубліковано 23 Квітня, 2008 в 17:24 #7 Опубліковано 23 Квітня, 2008 в 17:24 признаюсь, я тоже гоню в смысле готов поучаствовать. не в сайте, конечно, а в создании раздела
sanbOK Опубліковано 23 Квітня, 2008 в 20:05 #8 Опубліковано 23 Квітня, 2008 в 20:05 я за!!!!!!!!!!!! просто трохи займаюсь модингом (правда в даний момент недуже бо грошей нехватає), розгоном тоже так собі покищо мій рекорд розгону sempron'a 2800+ та на мамці Gigabyte K8NS становить 2,21 Гц при стандартних 1,61. стабільна робота була тільки при 2,08 (це все на стандартному кулері). оперативу розігнав з 400 (DDR1 Kingston з модулями Hynix) до 520 (при таких параметрах копм стабільно працював десь півроку потім зменшив із-за того що в кімнаті було дуже жарко і комп буває підвісав). як він після цього не згоріві до цього часу незнаю, але працює і без глюків що радує. зараз працює десь так буває трохи накидаю.
Crazy666 Опубліковано 24 Квітня, 2008 в 10:46 #9 Опубліковано 24 Квітня, 2008 в 10:46 по суті , сайт то задуже ,є український ,є і російський сайти ,і чим місцевий сайт заповнювати.а розділ в желізі можна було б зробити. полностю согласен, есть же такие сайты как оверс.ру и оверс.ком.уа а Луцкий клуб можно было бы и здесь маю можливість провіряти залізо на разгон перед продажею.... вот, это просто супер. кто-нибудь слышал о сайте www.hwbot.org ?
stalker Опубліковано 25 Квітня, 2008 в 06:12 Автор #10 Опубліковано 25 Квітня, 2008 в 06:12 значить давайте створимо клуб оверів в цьому розділі.......... в осному мене цікавить не просто разгон а екстремальний разгон з приміненням вольтмодів і апаратних модифікацій заліза.......... кажете сайт то задуже .......побачим , я з кількома ентузіастами всетаки планую зробити всеукраїнський сайт....... шось типу оверс.ком.юа основний прикол в тому що можна домовитися з постачальниками заліза про надання заліза на тести в обмін на безкоштовну рекламу на сайті і т д...........варіантів є багато
Crazy666 Опубліковано 25 Квітня, 2008 в 07:34 #11 Опубліковано 25 Квітня, 2008 в 07:34 Stalker меня тоже интересует экстремальный разгон одних вольтмодов будет мало, еще нужно чем-то охлаждать таким же экстремальным у твоих знакомых с Луцка есть фреонка или готовые стаканы? поставщики железа это конешно хорошо, но они не дадут тебе его под паяльник, максимум замена кулера(и то, не всегда, я про пломбы на видеокартах) и небольшой разгон
stalker Опубліковано 25 Квітня, 2008 в 08:30 Автор #12 Опубліковано 25 Квітня, 2008 в 08:30 Stalkerменя тоже интересует экстремальный разгон одних вольтмодов будет мало, еще нужно чем-то охлаждать таким же экстремальным у твоих знакомых с Луцка есть фреонка или готовые стаканы? поставщики железа это конешно хорошо, но они не дадут тебе его под паяльник, максимум замена кулера(и то, не всегда, я про пломбы на видеокартах) и небольшой разгон я за екстремальний разгон в розумних межах ..........тестувати на азоті і фреоні може і прикольно........але нікому отримані результати вже не цікаві ......бо повторити їх в реальному житті простій людині неможливо............. куди цікавіше вижати максимум з вольтмодом на повітрі, воді або холодній воді (0 град С )..........такі результати зможуть повторити рядові овери.... поставщки заліза допускають повний розбір (якщо нема пломб ) , вольтмод ( олівцем , токопроводящим лаком або маркером ) якшо ти його потім знімеш і гарантуєш справність виробу ................. якшо сайт має непогану відвідуваність ( звучить як утопія ) тобі на тести можуть підкинути залізо представництва різних компаній в україні....... вони то якраз будуть зацікавлені шоб ти вижав із заліза максимум ( ну і шоб стаття вийшла хароша )....
Crazy666 Опубліковано 25 Квітня, 2008 в 09:27 #13 Опубліковано 25 Квітня, 2008 в 09:27 за екстремальний разгон в розумних межах ..........тестувати на азоті і фреоні може і прикольно........але нікому отримані результати вже не цікаві как это не интересны?? мне какраз очень даже интересны, так как разгон на воздухе и воде это совсем не то бо повторити їх в реальному житті простій людині неможливо............. вот именно, поставить пару WR и все я за такой разгон, и собрать команду в Луцке для экстима было бы не плохо. есть и сайт для этого, уже писал, www.hwbot.org , и не обезательно там создавать новую команду, там уже есть одна, Overclockers.Com.Ua , и ее можна было продвигать, мы, кстати, на 20том месте в мировом рейтинге а насчет сайта, если его создать, это же нужно за ним следить, каждый день добавять новости, не так ли? планую зробити всеукраїнський сайт....... шось типу оверс.ком.юа такой уже есть: www.overclockers.com.ua ему недавно исполнилось два года, и развивается он, тьфутьфу, вполне успешно
sanbOK Опубліковано 25 Квітня, 2008 в 17:38 #14 Опубліковано 25 Квітня, 2008 в 17:38 цікаво було б дізнатися про спонсорів які будуть давати за рОзтєразаніє залізо
stalker Опубліковано 25 Квітня, 2008 в 20:26 Автор #15 Опубліковано 25 Квітня, 2008 в 20:26 дякую всім за коментарі................закривайте тему
sanbOK Опубліковано 26 Квітня, 2008 в 06:01 #16 Опубліковано 26 Квітня, 2008 в 06:01 дякую всім за коментарі................закривайте темупочекай то будем щось робити чи тільки так тема була відкрита. мене цікавить розгон і т.п. але хотілося б дізнатись чи буде хтось це спонсорувати бо у мене своїх грошей на нове залізо для тестів нема.
stalker Опубліковано 26 Квітня, 2008 в 11:44 Автор #17 Опубліковано 26 Квітня, 2008 в 11:44 почекай то будем щось робити чи тільки так тема була відкрита. мене цікавить розгон і т.п. але хотілося б дізнатись чи буде хтось це спонсорувати бо у мене своїх грошей на нове залізо для тестів нема.інформація, про яку ти питаєш , носить закритий характер.........ніхто не про таке на форумі не розповідає..........є питання подібного характера-->в лічку/аську.....я думаю що за цей час що існувала тема ....всі хто хотів її побачили і висловилися.........щоб не перетворбвати тему на флуд..............модератори закривайте тему.........
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.