Перейти до змісту

ГБО Тartarini

MrVes

Рекомендовані повідомлення

ГБО Тartarini не є досить розповсюдженим. В свій час тільки АІС ставив дане обладнання на авто, що продавав. З розвалом АІСу обслуговувати дане ГБО  стало доволі проблематично, через те, що для налаштування заліза потрібен не дешевий ключ, який потребує щорічного умовно "не безкоштовного" оновлення.

В свій час мені прийшлося придбати ключ Тartarini бо найближчі СЦ Тartarini знаходяться в Рівному та Львові, а місцеві ГБОшники не хотіли вкладати в це гроші (раніше в Луцьку був ключ в спеців на вул. Ківерцівській але після того, як вони спалили мені блок керування ГБО, обновивши прошивку на працюючому двигуні через шнур з 3-х кусків, їхати до них бажання нема ніякого).

Одже, якщо комусь потрібно буде налаштувати ГБО Тartarini, а ваш майстер не має ключа, то можу надати даний девайс за грошову компенсацію (200 грн. за 4 години/пів дня). Ключ можу підвезти куди потрібно. Щодо залогу домовимось окремо.

ПЗ для Тartarini можна закачати з інтернету, або ж можу привезти на флешці. Кабель для підключення підходить стагівський з перекинутими контактами (майстри ГБОшники мають бути в курсі).

Контакти: О97-чотири3-сім2-три33 / О5О-ОсімО-66-п'ятьО

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...