Перейти до змісту

Антивірус Касперського

vanus

Рекомендовані повідомлення

• 1 місяць потому...
Опубліковано

особисто користуюсь таким

Ещё один способ борьбы с черным списком

Просто-напросто есть такой рег-файл который напрочь убивает

инфу об какой-либо активации в прошлом, т.е. делает так,

что как-будто вы только что поставили KIS и спокойно

с сервера качаете бесплатный месячный ключ активации,

при этом все прошлые настройки и базы остаются неизменными

Mаленьким минусом остается ежемесячная такая операция,

но, ИМХО на поиск новых решений обхода блэклиста уходит

значительно больше времени..

Не забудьте отключить Касперского перед установкой файла.

Треба?

Опубліковано

2 vanus --- Яка різниця між вірусом і Антивірус Касперського?? Я просто не знаю!

А в принципі, яка різниця від чього буде плющіти ОS від віруса, чи від касперського............................. (раз поставив ХР злетіла в кізяк),

Опубліковано
раз поставив ХР злетіла в кізяк

Ставив собі Каспера, такий самий результат. От тільки зараз нарешті все відновив. І такі відгуки про баги при встановленні вже чую не вперше, а тут ще й на собі випробував. З другої спроби все ніби працює нормально.

До цього стояв НОД32, і якби не "звірьок" якого НОД з останніми базами не бачить, то нічого би не міняв.

Зараз хочу назад поставити старий добрий НОД.

Опубліковано

є от таке http://depositfiles.com/files/5593110

Этот патч делает все заблокированые Касперские лицензии рабочими! Из черного списка в белый список, а также защищает их от "черного списка": файл "black.lst", который обновляется из "Лаборатории Касперского" больше не будет проблемой (не будет обновляться)!ак установить:

1. Перед применением патча перейти в Касперском в Настройки -> Сервис и отключите самозащиту.

2. Удалите все ключи в Касперском.

3. Выход из Касперского (правой кнопкой по значку в трее - выход).

4. Скопируйте патч в папку Kaspersky Lab(например "C:\Program Files\Kaspersky Lab").

5. Нажмите кнопку "Clean".

6. Затем нажмите на "Patch Kaspersky Internet Security" или "Kaspersky Anti-Virus" (зависит от того, какая версия установлена в Вашем компьютере , KIS или KAV).

7. Выходим из патча, открываем Каспера, ставим самозащиту и новый ключ (можно уже из заблокированных, главное, чтобы не вышел срок его службы).

Скачать Kaspersky blacklist to whitelist (4.28 Мб)

Я не пробував, бо не користуюсь каспером вже давно, мо кому поможе.

• 3 місяця потому...
Опубліковано
раз поставив ХР злетіла в кізяк

Ставив собі Каспера, такий самий результат. От тільки зараз нарешті все відновив. І такі відгуки про баги при встановленні вже чую не вперше, а тут ще й на собі випробував. З другої спроби все ніби працює нормально.

До цього стояв НОД32, і якби не "звірьок" якого НОД з останніми базами не бачить, то нічого би не міняв.

Зараз хочу назад поставити старий добрий НОД.

Юзаю касперского на різних компах років 4 і ще ніде такого не зустрічав.

Було що вірус не давав ставити касперского на машину і зразу ж заражав інсталяху, було що народ з слабими машинами плювався на його зажерливість до ресурсів, а в цілому враження про нього чудові.

Гарячо любімі деякими людьми Нод і ДрВеб (через те що вони не грузять систему) за антівіри взагалі не вважаю бо вже не раз приносили заражонні флешкі з такіх компів і пару раз приходилось чистити їх машинки касперскім від вірусів кількарічної давності.

Є ключі до КАВа

Опубліковано

to silia якщо до 7-го, то приаттач або залий на ФТП.

До-речі, в мене була така сама ситуація з флешками з компів де стоїть НОД.

to snight, я щось не чув щоб був вже 8-й каспер. 7-й останній.

Опубліковано
я щось не чув щоб був вже 8-й каспер. 7-й останній.

Ти не чув... а я вже їх більше 5 ліцензій продав -_-

але називаєсть воно Антивирус Касперского 2009 або Kaspersky Internet Security 2009

• 5 місяців потому...
Опубліковано
http://www.kavkiskey.com/

Тільки перед тим, як заходити на сайт відключи анти-фішінг, бо Каспер не пустить ;)

антифішинг не треба відключати, просто в настройці веб-антивіруса додати "*kavkiskey.com*" в виключення

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...