Перейти до змісту

"Бізне центр ТУ" - нова пірамідка?


Tomson

Рекомендовані повідомлення

Є в нас посеред цетру міста така штука(компанією не назвеш) "Бізнес центр ТУ".

Хто туди попадав і чув про неї? 

Ось моя історія, якщо можнатак назвати:
Обновив я своє резюме на одному з сайтів пошуку роботи, в той же день мені на електронну пошту прийшло повідомлення, що моя кандидатура одобрена керівництвом, дваномери телефонів і чи ви готові пройти співбесіду(Від якоїкомпанії та іншої інформаціїзовсім не було).

В мене час був, думаю наберу, набрав,трубку не підняли, потім набрав післявихідних, і мені одразу призначили зустріч на 17ту годину, вказали адресу, і сказали вказати, коли я прийду, що я до "тієї" персони.

Отже прийшов я, знаходиться весь цей цирк у центріміста, за виномаркетом в арці, на жовтих дверях, на роздрукованому а4 красується надпис "Бізнес центр ТУ", коли заходите, йдете по лабіринту сходів до підвалу, де є куча дверей з номерами кабінетів, далі йдете до кабінету, на який вам у телефонній розмові казав вам ваш менеджер і кажете його прізвище. Вам дають анкету і кажуть "заповніть все, що бажаєте за потрібне і зачекайте 15хвилин". Перше,що насторожує те, що в кабінеті лише одне вікно,і то загратоване, сидять люди різних вікових категорій, коридор і кабінет виглядаютьнастільки просто, що компанія більше смахує на компанію пятихвилинку. 

Окей, сидиш заповнюєш анкету з питаннями про піп, дату народження, телефон, навіщо вам гроші, чого ви хочете отримати нову роботу і т.д. для того, щоб знати ваші побажання. На цьому етапі я вже зрозумів,що ця контора працює в дусі мережевого маркетингу. Доречі в тій кімнаті очікування працює телевізор, і чомусь на ньому показують програми проподорожі(щеб пак, хто не хоче подорожувати або помріяти про поїздку закордон, але для цього потрібні кошти, які по суті може дати ваша новаробота).

Отож я заповнив анкету фейковими данними крім телефону. Віддав анкету дівчині, що сидить разом з усіма і роздає анкети, в яких тільки у верхньому полі різні прізвища менеджерів, що говорять з вами. кожних 10-20хвилин до кімнати заходить посміхаючись один з менеджерів, запитує хто з вас наприклад "Галина Іванівна", одна людина піднімається і йде з ним. Примітне те, що потік людей великий, і людям призначають співбесіди на різний час, але протягом дня, так одні люди коли приходили казали, що їм на 17, інші на 17:20, тобто конвеєр, а весь персонал завжди мило посміхається наче вони працюють в найкращій компанії в світі.

Отож прийшла і моя черга. Зайшла людина, яка призначала мені зустріч, тобто мій менеджер. Я пройшов з ним в кабінет, де ще декілька менеджерів проводили інтерв'ю. Побесідував він зі мною, в бесіді заохочував і підтримував усі мої відповіді(які були фейкові), сидиш прямо як порошенко в верховній раді, почав душевно говорити не по темі роботи, запитувати про хоббі і так далі, а коли зайшла мова про ЗП яку я хочу, я сказав 15к, а він ну якщо ти нам будеш піходити таку і гарантуєм(це притому, що в анкеті я вказав що ніде не працював після університету). Про компанію він лише сказав , що ми офіційна компанія, зареєстрованаі тд і тп займаємося продажем товарів різного характеру і тд. Натомість коли я почав ставити конкретні питання, він відходив від відповідей.
Пообцяв кар'єрний ріст і цікавуроботу, але сказав спочаткутреба походити на стажування 4-5 днів, покажуть що входить в обов'язки,  і якщо мене затвердять то передзвонить ввечері пізніше.

Пішов я з того "бункера", пізніше ввечері він передзвонив, сказав що мене затвердили, вказав час на наступний день, а також взяти з собою 2 фото для оформлення "доступу", ручку та блокнот, бо інформації буде "багато". 
Скоріше всього  це мережевий маркетинг і пропихають вони якусь шнягу,типу всяких кремів або таблеток. 
Пізніше вдома погуглив і знайшов немало інформації про Tiens group, в який була точна копія початку моєї історії.

Далі я не пішов на стажування, але думаю заразди фану дійти до кінця. 

А в наритій інформації, на тому стажуванні проводяться далі звичайні тренінги, на другийдень збирають гроші за брошури які вони вам дають, розказують про вісім рівній в компанії і т.д. Далі пропонують купититовар і стати супер бізнесменом. Тобто звичайна піраміда.

 

Хтось туди попадав і наскільки давно воно в нас у Луцьку?

 

Можливо сходжу заради сміху далі, повесеою народ.


Знаходиться те все "убожество" в центрі міста за виномаркетом на Градському узвозі в арці праворуч.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На колись подібну співбесіду я ходив в 18 років, тобто ще десь в 2007 році, знаходились на вулиці Данила Галицького де піцерія. Схема стара як світ, а потім схожа кантора була у Глобусі.


Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цитувати

Можливо сходжу заради сміху далі, повесеою народ.

Сходіть, цікаво )

Так як ви описували підвал, то згадалось

 

Показати прихований контент  

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 4 місяця потому...

А фірмочка, ой, "бізнес центр ту" працює далі. Дзвонила жіночка з номеру +380957372068, назвалась Олена Іванівна. Говорила про серйозну компанію, розширяються на Волинь, набирають персонал, треба помічника керівника і все таке інше, але назву компанії допитатись не вдалося.

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...