Перейти до змісту

[Продам] Відеокарту Asus GeForce GTX 760 DC II 2048MB

Рекомендовані повідомлення

Продам відеокарту ASUS GTX760-DC2OC-2GD5 3000грн (не гріта, не ремонтована, з пломбами, без гарантії)

Причина продажу купівля GTX1070

Скину 50грн якщо без комплектного перехідника 2x6pin -> 8pin

Фото карти та тестів

Манібек 3дні (продаж тільки після повної перевірки відеокарти клієнтом в мене дома/роботі)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Ціну знижено до 2800грн терміном до 25.02.17

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Краще за таку ціну купити нову швидшу rx460, ще й вона електрики споживає в рази менше, а тарифи в березні зростають на 25%

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, alexvvv сказал:

Краще за таку ціну купити нову швидшу rx460, ще й вона електрики споживає в рази менше, а тарифи в березні зростають на 25%

На рахунок електрики так, на рахунок потужності ні http://gpuboss.com/gpus/Radeon-RX-460-vs-GeForce-GTX-760

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, AnimaNoir сказано:

На рахунок електрики так, на рахунок потужності ні http://gpuboss.com/gpus/Radeon-RX-460-vs-GeForce-GTX-760

це не показник ось тести:

Показати прихований контент  

А ще в 460 можна анлокнути потокові процесори + нова архітектура

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, alexvvv сказал:

це не показник ось тести:

Показати прихований контент

А ще в 460 можна анлокнути потокові процесори + нова архітектура

По тих же тестах різниця в декілька кадрів і то, дівіжн наприклад, погано оптимізований. Погоджусь що напевно 460 кращий вибір, але якщо гарна ціна на 760, я б взяв саме її.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 хвилин тому, AnimaNoir сказано:

По тих же тестах різниця в декілька кадрів і то, дівіжн наприклад, погано оптимізований. Погоджусь що напевно 460 кращий вибір, але якщо гарна ціна на 760, я б взяв саме її.

гарна ціна для неї мабуть 2к грн, бо все, що вище вбивається її старістю і дуже низькою енергоефективністю, а це не тільки ціна за електрику, але і блок живлення треба кращий. 460 то працює взагалі без додаткового живлення і ці карти випускають в пасиві. От такі справи, що сучасні обрубки взувають, старі ігрові карти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 hours ago, alexvvv said:

От такі справи, що сучасні обрубки взувають, старі ігрові карти.

э один момент радеони, гірше працють з пакетом едоб, плагінами, афтером, ще з частиною 3д програмам, я розумію, що все це дуже спірно, і є тисяча способів, вийде новий софт і поправлять, але коли треба працювати, то часто обирають нвідія.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бронь за andreyhaos до вівторка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

продано

тему можна закривати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...