Перейти до змісту

3 питання до БЮТ


vanus

Рекомендовані повідомлення

Роздуми...

Вони всі слимаки погані, реально вже довший час не хочу на вибори йти, бо просто впадло за те бидло свій голос віддавати. Але йду бо як не проголосую я і інші, то прийде ще більше бидло. З дня на день чекаєш коли вже то народне чмо, щось зробить для держави, а вони тільки пиз@@@ти вміють і красти, красти, красти, бізнесмени пузаті бл@...Було б село, давно вже б "сельсовету" палі в сраку б повставляли, але держава занадто складний механізм, от ті "профффффессссіоналлли" і користуються наданою народом можливістю "рулити" купу років нами, а паралельно ставати мільярдерами.

Хотілося б ще за життя побачити як наша країна оживає, сильнішає...але ті чмирдяї вже собі готують нове покоління таких самих чмирдяїв. Якби злодіям в один момент руки б повідпадали ото була б ржака на наших вождів подивить і на ті руки, які ніколи нічого не вкрали, блін але десь третина населення країни стане безрукою. Тому потрібно вказати крайню межу від якої повинні відвалитись руки, в долларовому еквіваленті, наприклад, хто вкрав більше 10 000 доларів, що мало?, добре встановимо 20 000 доларів. І що тоді, а що - зразу купа робочих місць для чесних людей, які за високу заробітню платню будуть обслуговувати безруких злодіїв.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

до 2017 з тими придурками потрібно ще дожити, вони ж невідають, що їхні особнячки з високими парканчиками ворожий танк непошкодує, а значить потрібно щось і для держави робити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчорашню перепалку коаліції, на 1+1 в "Я так думаю", стидно було дивитись. І коли ті протистояння закінчаться. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Біда в тому, що абсолютно всім фраєрам це вигідно, достатньо подивитись як ростуть в списках новоявлені чудо-мільярдери.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

продается жаба. тяжелая. дорого.

клав я на їхні мільярди, просто державність втрачаємо через таких муднів, а тут Путанна кожен день грозиться розвалити Україну

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...