YuVenal Опубліковано 31 Січня, 2017 в 12:17 Поділитися #1 Опубліковано 31 Січня, 2017 в 12:17 Куплю задню кришку до iphone 3gs і верхню кнопку. Пропозиції в приват. Також, можливо хто порадить, хто з таким стикався - сам по собі цей тел. вимикається при запуску програм (по екрану чорні вертикальні лінії), причому батарея не розряджена. Можливо є на форумі специ, які зможуть його відремонтувати ну і переставити кришку і кнопку. Телефон пообіцяв дитині, а цього шкода викидати, бо вдома ще маю докстанцію до нього. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
JOKER86 Опубліковано 31 Січня, 2017 в 16:59 Поділитися #2 Опубліковано 31 Січня, 2017 в 16:59 Кришкі я маю: IPhone 3Gs 16GB Black задняя крышка High Copy 140 грн. IPhone 3Gs 32GB Black задняя крышка High Copy 140 грн. IPhone 3Gs 32GB White задняя крышка High Copy 140 грн. А от хто захоче зремонтувати вище перераховані несправності то я не знаю. Де придбати можна кришкі напишу в приват Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.