Перейти до змісту

джинси від life:)

Рекомендовані повідомлення

:) Стильні джинси від life:) :0117:

IMG4136-1208423955.jpg

Поспішай підключитись до мережі life:) та отримай стильні джинси у подарунок плюс 100 грн бонусу

Чотирі легкі кроки до джинсів від life:)

Зареєструйте свою SIM-карту будь-якого оператора мобільного зв'язку України в ексклюзивних пунктах продажу life:)

Придбайте стартовий пакет "Вільний life:)" або "Простий life:)" вартістю від 25 грн*

Активуйте SIM-карту life:) та поповніть рахунок на 25 грн та більше одним платежем з 01.04. по 31.05 2008 року включно

Отримайте джинси в подарунок в ексклюзивних точках продажу life:)**

*В акції приймають участь усі комерційні стартові пакети вартістю 25 грн, 30 грн, 40 грн, контрактні абоненти з мінімальним початковим платежем 50 грн.

Акція діє при наявності джинсів в ексклюзивному пункті продажу life:). :)

Один стартовий пакет і поповнення рахунку дають право отримати джинси тільки один раз.

Дизайн, колір джинсів може відрізнятись від наведених у рекламних матеріалах. Кількість джинсів обмежена.

**Під подарунком розуміється придбання за 1 коп, з урахуванням ПДВ.

Бонус буде нараховуватись один раз на місяць у розмірі 20 грн протягом 5 місяців, при умові поповнення рахунку на 25 грн та вище единим платежем щомісячно.

інформація з офіційного майту life:) http://www.life.com.ua/index.php?area=myli...k&page=3-69

Мені цікаво як вони їх будуть видавати :) На виріст, чи будуть давати міряти як на ринку :D

:90::lol::):0083::0082:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені цікаво як вони їх будуть видавати На виріст, чи будуть давати міряти як на ринку

ага прямо в магазині як на гумі вивалять кучу і налітай crazy.gif вибирай все по 1 коп. з урахуванням ПДВ. upset.gif

я так зрозумів шо лайф хоче задопомою джинсів ще собі користувачів назбирати.

вони краще б звякок нормальний зробили ато говорити неможливо bad.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:0057: Спочатку були часи, потім портфелі, згодом шапки з рукавицями і шарфами, а тепер джинси :) Що потім ???(може труси :lol: )
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Потім презервативи із смайлами :0057:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага, і еті, ..... з крильцями.... :D І туалетний папір. sanbOK правильно сказав. Я вчора поки з товаришем поговорив, чотири рази роз"єднувало.... Ужас, це не зв"язок а знущання над абонентами. І якщо ситуація не зміниться, ніякі джинси не допоможуть. Народ перейде на Супер МТС - ті ж умови, а покриття супер, і працює нормально.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вони вирішили джинси роздати може думають звязок краще стане ............................... наївні.........

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бачили, яка основна частина тіла на банері ? - от вам... а не якість.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага, і еті, ..... з крильцями.... :D І туалетний папір. sanbOK правильно сказав. Я вчора поки з товаришем поговорив, чотири рази роз"єднувало.... Ужас, це не зв"язок а знущання над абонентами. І якщо ситуація не зміниться, ніякі джинси не допоможуть. Народ перейде на Супер МТС - ті ж умови, а покриття супер, і працює нормально.

Да якщо якість не зміниться, то з часом думаю народ стане переходти на Супер МТС :) І якість краща і умови майже ті ж :0121:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бачили, яка основна частина тіла на банері ? - от вам... а не якість.

звязок якраз і є повна жо..а

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мені здається зв'язок набагато став кращий. КУпив пакет два місяці тому, то раніше зв'язок був жахливий, а ото з минулого тижня став кращий. Я вже хотів викидати стартовий, але передумав і навіть поповнив рахунок, тим більше ще і бонуси 20 грн протягом 5 міс. :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А може вони покриття в джинсах зробили? :blink:

Щось на зразок: хто в цих джинсах - на зв'язок не скаржиться :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо :blink:

Але я не відношуся до числа тих, хто в їх джинсах, я купив пакет два місяці тому, а бонуси приходять, бо замовив акцію, про яку повідомлялося з допомогою смс, та і на сайті можна про неї покурити :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...