Перейти до змісту

Порадьте що обрати

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня форумчани,є змога взяти відеокарту 1050Ti,а яку саме з цих  підкажіть, що буде краще тай надійніше 1(http://brain.com.ua/ukr/Videokarta_Inno3D_GeForce_GTX1050_Ti_4096Mb_HerculeZ_X1_N105T-1SDV-M5CM-p262043.html)

2(http://brain.com.ua/ukr/Videokarta_Inno3D_GeForce_GTX1050_Ti_4096Mb_HerculeZ_Twin_X2_N105T-1DDV-M5CM-p262044.html) цеї карти покі не має в наявності чи є смисл брати  вище вказану карту. 

Чи хватить і 2 гігової? http://brain.com.ua/ukr/Videokarta_MSI_GeForce_GTX1050_2048Mb_GAMING_X_GTX_1050_GAMING_X_2G-p257536.html 

Дякую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для чого відеокарта бери MSI більш провірена фірма 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 минут назад, Or4ik сказал:

Для чого відеокарта бери MSI більш провірена фірма 

відяшка так для фільмів і ігрушок нових типу батли 1  

тобто 3 відяха краща ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, walwet сказано:

Чи хватить і 2 гігової?

Думаю, що не хватить. GTA V з'їдає 2 ГБ відеопам'яті при мінімально-середніх налаштуваннях графіки на розширенні 1600 х ...

Я б точно доплатив за відеопам'ять.

Трохи дорожчий, але веселіший варіант радять на ITC.ua.

Ціна вже просіла до нормально-ринкової (можна знайти за 180$).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@walwet Дивись уважно, там не тільки в розмірі пам'яті різниця, там два різні чіпи  1050 і 1050ti, останній швидший, бо має більше потокових процесорів і текстурних блоків, тобто проста 1050 має слабше відеоядро.

Тестирование GeForce GTX 1050 Ti, GeForce GTX 1050 и Radeon RX 460

http://www.overclockers.ua/video/geforce-gtx1050-gtx1050ti-gtx1060-radeon-rx460-rx470/3/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну і "советчікі"хочаб один поцікавився на яке залізо він її ставити хоче?Можливо юму ні одна ні друга непотрібна!)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 хвилин тому, vadim7000 сказано:

на яке залізо він її ставити хоче?

і3

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 часов назад, vadim7000 сказал:

Ну і "советчікі"хочаб один поцікавився на яке залізо він її ставити хоче?Можливо юму ні одна ні друга непотрібна!)))

яка різниця на яке залізо ? я просто создав тему щоб мені порадили, що буде краще і все, ви ще спитайте скільки озу в мене та який бж чи яка діагональ моніка 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А приказка-"яке їхало таке здибало"-ПРАЦЮЄ!Ура!Успіхів вам народ!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, walwet сказал:

яка різниця на яке залізо ? я просто создав тему щоб мені порадили, що буде краще і все, ви ще спитайте скільки озу в мене та який бж чи яка діагональ моніка 

це до речі теж би не завадило.
Потрібно підбирати щоб технологія була б більш менш рівною.
Знаю випаадки коли на АМ2 ставлять відео 960, а толк то з відео якщо проц не витягне і глюки всерівно будуть присутні.
Блок живлення треба теж знати, щоб розрахувати чи потягне при максималдьному навантаженні. Якщо буде слабкий то при максимальній нагрузці в кращому випадку спрацює захист, в гіршому буде фаєр-шоу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 час назад, pasha1207 сказал:

Знаю випаадки коли на АМ2 ставлять відео 960, а толк то з відео якщо проц не витягне і глюки всерівно будуть присутні.
Блок живлення треба теж знати, щоб розрахувати чи потягне при максималдьному навантаженні. Якщо буде слабкий то при максимальній нагрузці в кращому випадку спрацює захист, в гіршому буде фаєр-шоу.

Не потрібно "заважати" розумним людям-Ви лише їм завадите!))))Для чого просять поради взагалі не зрозуміло!А глянути чим одне відрізняеться від іншого можно просто в характеристиках і не морочити тут народу голову!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 годин тому, vadim7000 сказано:

А приказка-"яке їхало таке здибало"-ПРАЦЮЄ!Ура!Успіхів вам народ!

вийди з теми.  Якщо немає що сказати - мовчи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 годин тому, pasha1207 сказано:

1050 працює взагалі без додаткового живлення, там блок живлення вистачить будь-який чесний 350 ват

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, case_l сказал:

1050 працює взагалі без додаткового живлення, там блок живлення вистачить будь-який чесний 350 ват

за відео згоден, новий чіп, менший техпроцес, і менше ТДП, але яікщо проц споживає добре, то було б добре мати в запасі 100-150Вт.
В мене карта жре 200ВТ, проц 80, вінти(10Вт) Кулери (~5Вт) і в сумі набіжить ти 350-400ВТ.

До walwet.

Купував знайомий карту ось тут. буде і дешевше ніж в магазині, і таж гарантія з Польші, при гарантійному випадку, продавець сам везе карту та 
Раджу даного продавця. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 минут назад, pasha1207 сказал:

До walwet.

Купував знайомий карту ось тут. буде і дешевше ніж в магазині, і таж гарантія з Польші, при гарантійному випадку, продавець сам везе карту та 
Раджу даного продавця. 

на цьому форумі він також присутній

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

20 хвилин тому, pasha1207 сказано:

за відео згоден, новий чіп, менший техпроцес, і менше ТДП, але яікщо проц споживає добре, то було б добре мати в запасі 100-150Вт.
В мене карта жре 200ВТ, проц 80, вінти(10Вт) Кулери (~5Вт) і в сумі набіжить ти 350-400ВТ.

До walwet.

Раджу даного продавця. 

200Вт - це магамонстр споживання

1050 жире менше 75 + проц максимум 125 (найбільш монструозний), все в сумі потягне не більше 250 ват в максимальному навантаженні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 часа назад, pasha1207 сказал:

Блока хватить так як покупався  чоловіка з борди (Жені) бж має 550ват чксних

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 годин тому, Rock сказано:

угу. Адекватний чоловік.  Рекомендую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 часа назад, Zheny@ сказал:

угу. Адекватний чоловік.  Рекомендую.

а силку можна на цього  адекватного цоловіка ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 1/8/2017 at 13:50, Rock сказано:

дайте нік на борді

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...