Перейти до змісту

Панкреатит, погане харчування чи травлення


VilanS

Рекомендовані повідомлення

Добрий день. Є в людини одна з основних і дуже Важлива залоза - підшлункова!!! наголошую на цьому бо зрозумів, що це справді важливо

і вона починає портитися дуже поступово!

Вже з самого дитинства людина починає їсти всякі продукти і нехтувати правилами харчування (зокрема про ті що писав в темі про Голтіса, "Исцеляющий импульс").

Тему створюю для поширення дуже помічної інформації для всіх в кого є проблеми з травленням, http://hronicheskiy-pankreatit.ru/

На цьому форумі реально речі, які варто прочитати кожному, навіть якщо нема підозр на панкреатит!

 

п.с. Панкреатит - це річ, яка розвивається коли людина звертає увагу на негатив! побільше нехтувати негативом! і більше хорошого настрою!!! побільше позитиву!!!

для адміністраторів: зробіть будь ласка розділ "Здоров'я і медицина" окремим розділом як "Спорт" і інші. Це реально важливий розділ для людей! Бо в Європі попереджають проблеми, а ми вигрібаємо наслідки. Давайте цю важливу тему зробимо для позитивного читання і випередження наслідків.

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дуже покроково і доступно для всіх (вчених і невчених, простих непростих, всі зрозуміють) про харчування!!!

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

     В першому повідомленні запостив сайт про "Хронічний панкреатит". Більшість людей відразу відлякує "хронічний" і "назва", типу в мене такого нема точно. Супер, що у Вас нема, це на здоров'я. Якщо ж у Вас хоча би є бурчання в животі, якийсь дискомфорт по колу нижче сонячного сплетіння чи незначне одиничне поколювання, то Ваша підшлункова вже "підбита ворожою їжею і режимом харчування". Це перший дзвінок "серйозно" до цього віднестися. 

      Подаю зміст сайту і тем форуму по цій важливій залозі, як підшлункова http://hronicheskiy-pankreatit.ru/karta-sayta :

Цитата

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...