Перейти до змісту

Недорогий телефон-жаба

Рекомендовані повідомлення

Є потреба придбати телефончик-жабку :0088: Користувач - дівчина 15 років, тому думаю потрібно щоб апарат мав блютус, та десь хочаб 32-64 Мб пам'яті, адже це знажобиться. Не хочу дивитися лише в сторону Самсунгів, всі остальні марки підходять. Доречі бажана ціна приблизно 100$ :0024:

Поділіться цікавими порадами будь-ласка!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Sony Ericsson W300i

но он от 130 долларов.

добавлю: там все-таки и радио и карточку можно поставить, а это уже mp3 плейер :0024:

Sony Ericsson z310i и z320i не имеют слота расширения...

а так, хорошие варианты.

хотя, я не знаю, есть ли что-то нормальное за 100 под такие требования...

и чтоб нормального производителя.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хотя, я не знаю, есть ли что-то нормальное за 100 под такие требования...
Я також вроді орієнтуюсь в цінах і властивостях телефонів і без допомоги неможу нічого на дану вартість підібрати :0024:

Якщо ніхто нічого подешевше не порадить, тоді прийдеться брати дороже, що небажано в даному випадку :0088:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поглянь ось цей. Тільки у нього памяті менше. Не знайшов я в цьому ціновому діапазоні телефона з таким об'ємом пам'яті

Пошукай ще SE Z530i

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Где-то в Куплю/Продам тема была о покупке телефона за 100 баксов. Или надо именно новый?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Где-то в Куплю/Продам тема была о покупке телефона за 100 баксов. Или надо именно новый?

Потрібно саме новий :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Motorola MPx220 нова на базарі в магазинчиках на ряді там де валютчики біля клітки.

550грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую за пораду про телефон! Уважуха Моторолам!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Motorola v360. Ціна трохи вища - 139уо, але він того вартий

http://www.mobile-review.com/review/motorola-v360.shtml

http://www.ukrshops.com.ua/goodgod41189/Motorola_V360.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

EF81 недорого є блютуз, камера на 2 мп. флеха можна на 2 гіга поставити (але тут свої нюанси треба знати як) веливий якісний екран внутрішній, стильний дизайн непоганий звук на середній гучності (кращий ніж в валкманах я сказав би) і якщо поставити 58 прошивку надійно і швидко. одна проблема в Луцьку знайти важко. телефон в районі 600-700 грн. новий. собі хочу такий.............................

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Варшавке их пачками продают.

Тело тормознутое, даже с 58-й прошивкой. Запуск любого приложения - мучительно долгий. Краска облезает после месяца юзания. Один неверный шаг при прошивке и тело необратимо летит в трубу.

Говорю из личного опыта.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По-перше на Варшавці продають Б/У (да їх там валом), а треба новий

По-друге трохи не погоджусь:

- в мене стоїть 58 прошивка, працює досить таки добре! Фактично не глючить (ви мені покажіть телефон який не глючить взагалі?);

- на рахунок запуску програм та ігор - нормально вони запускаються;

- при перепрошивці теж ніяких проблем. (не один такий перепрошив!)

- в мене він вже 9 місяців, краска на місці! ну хіба що на краях трохи потерлась (носив без чохла, просто в кармані);

- а особливо радує звук, в навушниках - супер

Все з власного досвіду.

2 mix_forever: може просто з цим телефоном не пощастило.

В мене знайомі бачили, є в Луцьку новий 500-550 грн

якщо цікавить, можу запитати де саме...

З.ЬІ.: Собі ще один такий хочу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По-перше на Варшавці продають Б/У (да їх там валом), а треба новий

По-друге трохи не погоджусь:

- в мене стоїть 58 прошивка, працює досить таки добре! Фактично не глючить (ви мені покажіть телефон який не глючить взагалі?);

- на рахунок запуску програм та ігор - нормально вони запускаються;

- при перепрошивці теж ніяких проблем. (не один такий перепрошив!)

- в мене він вже 9 місяців, краска на місці! ну хіба що на краях трохи потерлась (носив без чохла, просто в кармані);

- а особливо радує звук, в навушниках - супер

Все з власного досвіду.

2 mix_forever: може просто з цим телефоном не пощастило.

З.ЬІ.: Собі ще один такий хочу

цілком згодний твоєю ЄФкою я користувався декілька днів. глюків практично ніяких в 58 прошивці немає швидкість роботи вражає. в одногрупника також ЄФ81 стояла раніше 52 перепрошив на 58-ю його радості небуло меж бо глючив телефон дуже сильно (сам клацав і порадив йому його перепрошити нівіть прошивку приніс і розказав як перепрошити) через попереднього власника (брав Б/У). На рахунок тертя корпус якщо ним нормально користуватися то краска залишиться на місці. У мене було декілька телефонів останній з них SXG75 був у мене рік носився в кармані краска залишилась на місці так як і на С65 який був до того (С65 у мене носився 1,5 роки без чохла і нормально). Те як виглядає телефон не залежить від нього самого а залежить від власника а якщо власник буде дівчина (і буде нормально ним користуватися) то він їй прослужить довго.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво! ^_^

І звичайно цікавить нього перепрошивка, як дізнатись докладно!? Чи дійсно потрібна.

п.с. Опит шиття телефонів маю, тому думаю головне взнати чим шити флеш бенкю-семена))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можна і не шити просто користувати. щити тільки в тому випадку якщо почав глючити але це требе користуватись ним неполюдськи.

докладніше може описати allvex він його вже багато раз перешивав ..................... екперементатор............... smile.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я б рекомендував перепрошити - відчутно швидше працює

Перепрошити дуже просто. Качається прошивка 58. Інсталюється. Натискується кнопка Update і чекаєм хвилин 10-15

Телефон раза 3 перезагрузиться при перепрошивці (це нормально).

Якщо щось, можу допомогти.

За телефон запитаю, десь завтра дам відповідь де саме і по скільки...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...