Перейти до змісту

Недорогий цифровик 100-200$

Sp_RoNdo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Є потреба купити цифровий фотопарат в межах 100-200$(критично) Порадьте будь-ласка щось на дану вартість, зараз вибір впав на Canon A460 :D

Опубліковано

Якщо 200, то вже Canon Power Shot A570 is. ІМХО. Хоча може бути і 460-ий. За свою ціну він зовсім непоганий, заодно зекономиш на якусь сумочку для нього, карту пам"яті, акумулятори та зарядний пристрій.

Опубліковано

Краще буде докласти 50 уо і купити А630 за 250, поки його ще реально дістати. Отримаєш чудовий фотік за помірну суму.

Я собі недавно купив - ніяк натішитись не можу :friday: радий як слон

Фотки нормальні робить, широкий діапазон регулювання діафрагми та витримки, достатньо світлосильний, шустрий, матриця здорова, відкидний екран... Короче бомбовий фотік! :jeer:

Опубліковано

Шановний Yaryk. А ще краще Кенон Марк третій. :friday: Далеко не всі люди відчувають гостру портебу в регулюванні діафрагми та витримки, а деякі взагалі не знають що це, і воно їм нафіг не треба. А на автоматі хочуть мати нормальні фотки. І мають на це повне право. В кожного свої критерії, і не треба людям нав"язувати свою думку. Якщо в людини нема ніяких творчих амбіцій, нафік переплачувати купу грошей за велику кількість функцій, якщо фотік за всю свою біографію ні разу з АВТО- режиму переключатись не буде.

Опубліковано

Andruha_gpz28, та я згідний. Просто А630 коштує далеко не купу грошей. Хоча якщо фоткати на автоматі то дійсно можна обійтись А460 чи А570іс.

Опубліковано

Так отож. Чоловік же написав "Є потреба купити цифровий фотопарат в межах 100-200$(критично)"

Так що там і 570 дуже з напрягом.... мож Canon PowerShot A470 хіба шо... 3а 160 умовних. За свою ціну нормальна цяцька, надійна і нормальні фотки.

Опубліковано

Справді фотік потрібний для клацання на автоматі!.. Напевно всетаки візьму А460 :huh:

А які думки викликає Sony Cyber-shot DSC-S650 ???

Опубліковано

Мы тестировали перед продажей одному клиенту Canon, Sony, Pentax, Olympus, Nikon - аппараты примерно одной ценовой категории. По субъективному мнению четырёх людей лучшим был признан Canon. По качеству картинки.

Опубліковано

А как насчет Fujifilm FinePix F20? Согласен, модель устаревшая (т.е. на данный момент снята с производства), но! Маленький, легкий, эргономичный, прост в управлении, матрица 1/1,7, и очень даже недорогой!

Я такой подарил любимой девушке на день варенья :) Она очень довольна (а в технике разбирается, поверьте :0005:)

Отзывы пользователей можно посмотреть, например, здесь.

И поверьте, на высоких ISO он действительно снимает очень даже неплохо! Чувствуется довольно большая матрица. Вплоть до ISO2000 - но там уже шумы, конечно, видны, а вот на ISO800 снимки очень даже смотрибельные! На 10х15 вполне пойдет! Ну и вряд ли будет необходимость часто снимать при таких высоких значениях ISO, IMHO.

P.S. При выборе смотрел и на Canon, и на Nikon, которые подороже будут, но в итоге понял - зачем платить больше? Тем более что Fuji - далеко не новичок в фототехнике... :)

Опубліковано
А как насчет Fujifilm FinePix F20? ...............

P.S. При выборе смотрел и на Canon, и на Nikon, которые подороже будут, но в итоге понял - зачем платить больше? Тем более что Fuji - далеко не новичок в фототехнике... :0005:

А Canon, и Nikon вчера только производство наладили. :) Нет, ну по характеристикам модель неплоха, но реально ли ее сейчас найти, не знаю.....

да и вообще, почему-то я не поклонник фотоаппаратов Fujifilm. ИМХО.

Опубліковано

Фуджики мне ещё со времён плёнки не нравились, да и первые (и не совсем первые) их цифровики меня тоже не возбуждали :0005:

Конечно, опыт приходит со временем, может, уже качество и получше стало...

Но всё равно - я их не признаю :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...