Перейти до змісту

Четыре комнаты (Four rooms)

Venom

Рекомендовані повідомлення

post-224-1146240915.jpg

Link

Four rooms (Четыре комнаты)

Режиссер: Квентин Тарантино, Роберт Родригес, Александра Рок

Страна: США

Жанр: Комедия

Год: 1995

Актеры: Sammi Davis (I) (as Jezebel (segment "The Missing Ingredient")), Amanda De Cadenet (as Diana (segment "The Missing Ingredient")), Valeria Golino (as Athena (segment "The Missing Ingredient")), Madonna (as Elspeth (segment "The Missing Ingredient")), Ione Skye (as Eva (segment "The Missing Ingredient")), Lili Taylor (as Raven (segment "The Missing Ingredient")), Alicia Witt (as Kiva (segment "The Missing Ingredient")), Jennifer Beals (as Angela (segments "The Man from Hollywood", "The Wrong Man")), David Proval (as Sigfried (segment "The Wrong Man")), Antonio Banderas (as Man (segment "Misbehavers, The")), Lana McKissack (as Sarah (segment "The Misbehavers")), Patricia Vonne (as Corpse (segment "The Misbehavers") (as Patricia Vonne Rodriguez)), Tamlyn Tomita (as Wife (segment "The Misbehavers")), Danny Verduzco (as Juancho (segment "The Misbehavers")), Salma Hayek (as TV Dancer (segment "The Misbehavers"))

Описание: Озорная комедия авторов-единомышленников, пользующихся скандальным успехом во всем мире, состоит из четырех новелл (каждый сделал по одной), связанных одним героем - коридорным Тимом (Тим Рот), вышедшим на работу накануне Нового года. Он попадает на шабаш ведьм, чуть не погибает от руки ревнивого мужа, еле уносит ноги от шаловливых детишек гангстера (Антонио Бандерас), принимает участие в странном пари эксцентричных господ (Брюс Уиллис и Квентин Тарантино). Но, несмотря на все сомнительные приключения, коридорный сохраняет невозмутимость в любых, самых невероятный приключениях.

Зараз качаю собі. Пишіть, чи заливати на ЛМ?

post-224-1146246403.jpg

4________.bmp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Моє побажання : давайте зробимо папку культових фільмів , таких режисерів як Тарантіно, Родрігес і т.д.

А 4 кімнати - я повністю так і не бачив , я за.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Моє побажання : давайте зробимо папку культових фільмів , таких режисерів як Тарантіно, Родрігес і т.д.

А 4 кімнати - я повністю так і не бачив , я за.

если поюзать поиск и МувиДБ по Tarantino то получим вот такое

таким жэ способом и других актёров искать... :angry:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Завтра візьму диск, потому как дома. Тоді й заллю. Головне, щоб не сталося з тим хвільмом того ж, що з Основним інстинктом 2. Виклав в пятницю на ФТП, то до цього часу в базі не бачив, хоча люд давно його просив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

фільм який ти залив пропав кудась =)

З суміжного посту довідався про таку ситуйовину. Якщо потрібно ще цей фільм, завтра заллю разом з 4 кімнатами.

Але в п'ятницю я його власними очима бачив на сервері...

Старіємо...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На incoming його не видно :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Якість відповідно жах.

http://kino.lutsk.ua/videodb/show.php?id=1289

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якість відповідно жах.

http://kino.lutsk.ua/videodb/show.php?id=1289

За що купив - за те й продаю. До речі, якщо якість 4-х кімнат називати жахом, то відсотків 30 фільмів на ЛМ до якої категорії причисляти? Мені взагалі якість для попереднього перегліду не досить важливу роль грає. Звісно було б краще глянути фільм з нормальною якістю. Але якщо фільм зподобівся - обов'язково захочеться глянути його вдруге. А до того часу я знайду його на ДВД.

Наступного разу булу заливати хвилин 5 фільму, ну а якщо вже шановному Адміну сподобається, тоді й будемо кидати весь фільм.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

От тому і стоїть вимога.

Все нове що втягується на лм повинно бути як мінімум не екранкою.

А все старе і неякісне потихеньку з часом буде видалятись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...