Перейти до змісту

Куплю процесор Intel Pentium на Socket 478 з FSB 400Mhz з частотою від 2.0Ghz

Рекомендовані повідомлення

видаліть цю тему будьласка. Тут неточні дані

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ця тема актуальна. Якщо в когось є такий процесор пишіть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, andrijl12345612 сказано:

Ця тема актуальна. Якщо в когось є такий процесор пишіть

Чоловіче, нахіба воно тобі те старезне гуано?

Я тобі пропонував материнку на 775 сокеті за 100 грн. З якмось, навіть процом.

ДОкупиш за 200 грн відеокарту, типу 7600 (на PCI-E) і матимеш щастя.

Свою память DDR1 - зможеш використати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не мені це потрібно, а моєму хорошому знайомому. В нього стара материнка. Він не хоче витрачати зайві гроші по крайній мірі зараз.
Я для нього вже купив вінчестер на 80Gb (бо старий був з бедами) а ще докупив 512 Mb DDR1 400Mhz(зараз в нього 1Gb DDR1 і проц Pentium 4 1.6 Ghz(стояв раніше і його потужності катастрофічно не вистачає). Для мого знайомого головне щоб Skype працював з VGA камерою(щоб він міг спілкуватися) а також в інтернеті переглядати сайти. Я був би дуже вдячний якби знайшовся процесор Pentium 4 (FSB 400Mhz) з частотою 2 Ghz і вище. І ще в мене є  питання : якщо чіпсет підтримує процесори FSB до 400Mhz(socket 478) . Можна туди поставити процесор Pentium 4 з FSB 533Mhz(Northwood)?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в інтернеті переглядати сайти.

процесор Pentium 4 (FSB 400Mhz) з частотою 2 Ghz і вище.

Не клеїться. НІяк.

Він не хоче витрачати зайві гроші по крайній мірі зараз

Слухай В мене є материнка з процом. Якась АМД.

Давай я тобі (твоєму знайомому) її подарую!

Мені шкода, коли люди хочуть їсти цукерки, але їдять гівно і вірять, що це цукерки. (без образ!)

Я також ЗА!, щоб не витрачати зайвих грошей. Але Сучасний світ безжальний до сучасних технологій.

Ніхто не адаптує, не оптимізує  нічого! Бо немає смислу - потужності ростуть!  Для чого оптимізувати сайт? Хай він "важить" 150мб сторінка. Все одно Інтернет рахують мегабітами (навіть ГІГАбітами) (давно не кілобітами), а процесори для обробки уже 2-4-6-8 і більше ядер. А вінчестери не мегабайтні, а терабайтні.

Браузери "їдять" гігабайти Оперативки, і мегабіти швидкості. А для їх обробки, процесор, який випустили 15 років тому, уже не справляється.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@Zheny@ буду дуже вдячний(і мій знайомий також) за подарунок. Напишіть як з вами зв'язатися?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...