Перейти до змісту

Хто загубив жін. піджачок в автобусі?

Gipokratik

Рекомендовані повідомлення

Згайдено в екскурсійному автобусі у Луцьку піджачок. Якщо хто знає власника - забирайте. Якщо не знайдеться власниця - віддам тому, кому знадобиться. 

DSCN5247.JPGDSCN5248.JPGDSCN5249.JPGDSCN5250.JPG

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А яке саме знайдено? Якщо автобус справді екскурсійний, то по даті рейсу коли Ви його знайшли можна взнати яка група їхала і уточнити детальніше можливого власника піджачка в керівника групи. 

Ви самі екскурсовод чи як піджак опинився в Вас ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я остання виходила з автобусу 12.10, була поїздка до Львова, ніхто з тих, хто їхав не відгукнувся. Я взяла піджак, бо подумала, що то наші забули. То не з нашого рейсу, то з якогось іншого рейсу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо варто звернутись до турфірми яка проводила дану поїздку. Там знають та мають список тих хто їхав. Скоріше за все хтось вже шукав піджак і питав водія чи керівника групи. Правда часу вже трошки пройшло від поїздки до публікації  (((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 хвилин тому, Lovetstiney сказано:

Можливо варто звернутись до турфірми яка проводила дану поїздку. Там знають та мають список тих хто їхав. Скоріше за все хтось вже шукав піджак і питав водія чи керівника групи. Правда часу вже трошки пройшло від поїздки до публікації  (((

З часу поїздки до публікації я питала тих людей, з ким їздила. Тому, повторюю, піджак з попередніх поїздок, а не з тієї, яка була 12.10. Ще там у автобусі бачила дитячу куртку і шапку, але їх не забрала, бо з нами діти не їхали... Речі лежали на поличці зверху. Автобус просто був не підготовлений, там крім одягу ще багато було всякого непотребу (пляшки, тощо). Керівником групи, можна сказати, була я.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...